Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zipo
Πάνο,δε νομίζω ότι μπορεί να τεθεί θέμα χουντισμού-μη δημοκρατίας ή ο,τιδήποτε παρόμοιο.Και εξηγώ πως το βλέπω εγώ:υπάρχει κάτι που μοιάζει να έχει ξεχαστεί στην παρούσα συζήτηση.Ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα φόρουμ που έίναι φτιαγμένο για να παροτρύνει και να βοηθά νέους χομπίστες -και όχι μόνο- να έρθουν σε επαφή με το χόμπι μας.Βάζοντας,λοιπόν,τον εαυτό μου στη θέση του αρχάριου που γράφτηκα εχθές στο gab,θα διάβαζα αυτό το θέμα τυχαία.Η εντύπωση που θα αποκόμιζα θα ήταν:<<έλα μωρέ τώρα όλα τα ψάρια καλά είναι αφού ο ένας λέει το ένα και ο άλλος το άλλο,θα πάρω αυτά που μου αρέσουν πιο πολύ>>.Και νομίζω πως στα μάτια των περισσότερων αρχάριων αυτά τα ανθρώπινα δημιουργήματα -τερατουργήματα σε ορισμένες περιπτώσεις- θα φαίνονταν πιο όμορφα από τα υπόλοιπα.Δε θα αργήσει λοιπόν ένας αρχάριος να προτιμήσει τα ψαράκια αυτά.Και έτσι έρχεται η διάδοση αυτών των ειδών.ΠΩΣ θα μπορούσε να το επιτρέψει αυτό ένα φόρουμ με συγκεκριμένες θέσεις πάνω στα θέματα αυτά???
|
Ζεις στην πραγματικότητα φίλε. Τουλάχιστον εδώ στην Κύπρο, οι παπαγάλοι είναι τα πιο ευκολοπούλητα ψάρια και φεύγουν στο π και φ. Κάποτε, αυτό θα επεκταθεί και σε άλλα ψάρια, οπότε τα αυθεντικά θα τα κάνουν όλοι πέρα.
Καλά, από μωρό καπνίζεις εσύ? Κακό παράδειγμα...