Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-06-10, 11:17
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zipo Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάνο,δε νομίζω ότι μπορεί να τεθεί θέμα χουντισμού-μη δημοκρατίας ή ο,τιδήποτε παρόμοιο.Και εξηγώ πως το βλέπω εγώ:υπάρχει κάτι που μοιάζει να έχει ξεχαστεί στην παρούσα συζήτηση.Ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα φόρουμ που έίναι φτιαγμένο για να παροτρύνει και να βοηθά νέους χομπίστες -και όχι μόνο- να έρθουν σε επαφή με το χόμπι μας.Βάζοντας,λοιπόν,τον εαυτό μου στη θέση του αρχάριου που γράφτηκα εχθές στο gab,θα διάβαζα αυτό το θέμα τυχαία.Η εντύπωση που θα αποκόμιζα θα ήταν:<<έλα μωρέ τώρα όλα τα ψάρια καλά είναι αφού ο ένας λέει το ένα και ο άλλος το άλλο,θα πάρω αυτά που μου αρέσουν πιο πολύ>>.Και νομίζω πως στα μάτια των περισσότερων αρχάριων αυτά τα ανθρώπινα δημιουργήματα -τερατουργήματα σε ορισμένες περιπτώσεις- θα φαίνονταν πιο όμορφα από τα υπόλοιπα.Δε θα αργήσει λοιπόν ένας αρχάριος να προτιμήσει τα ψαράκια αυτά.Και έτσι έρχεται η διάδοση αυτών των ειδών.ΠΩΣ θα μπορούσε να το επιτρέψει αυτό ένα φόρουμ με συγκεκριμένες θέσεις πάνω στα θέματα αυτά???
Ζεις στην πραγματικότητα φίλε. Τουλάχιστον εδώ στην Κύπρο, οι παπαγάλοι είναι τα πιο ευκολοπούλητα ψάρια και φεύγουν στο π και φ. Κάποτε, αυτό θα επεκταθεί και σε άλλα ψάρια, οπότε τα αυθεντικά θα τα κάνουν όλοι πέρα.

Καλά, από μωρό καπνίζεις εσύ? Κακό παράδειγμα...

Page generated in 0,01547 seconds with 10 queries