Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 17-06-10, 16:08
Το avatar του χρήστη Liz@
Liz@ Ο χρήστης Liz@ δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 31-12-2009
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 331
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Η "λύση" με τον πάγο είναι απλή: κάθεσαι πάνω από το ενυδρείο και μόλις ανέβει η θερμοκρασία ρίχνεις παγάκια ή κανένα μπουκάλι με νερό που
είχες προηγουμένως παγώσει στην κατάψυξη, ή καμια παγοκύστη από αυτές που χρησιμοποιούν τα φορητά ψυγειάκια για το κάμπιγκ.
Αυτό ρίχνει τη θερμοκρασία για λίγο (ανάλογα την ποσότητα του πάγου) κι όταν ξανανέβει, απλά ξαναρίχνεις πάγο ή τα υπόλοιπα.

Φυσικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί όταν απουσιάζεις, ενώ η κατανάλωση πάγου προϋποθέτει ότι είσαι ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας.
Επίσης ενέχει τον κίνδυνο, κάθε φορά που πηγαίνεις στο ψυγείο για πάγο, να παίρνεις και μια μπύρα, πράγμα καταστροφικό για την
σιλουέτα σου, ρώτα και τον panos1972 που προσπαθεί να πείσει την γυναίκα του ότι πάχυνε για να σώσει τα ψαράκια από την ζέστη.

καθε φορα που ανοιγω καταψυξη καταναλωνω και ενα παγωτο..οποτε δε λεει!!

__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01295 seconds with 10 queries