Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-10, 01:48
Το avatar του χρήστη kingrim
kingrim Ο χρήστης kingrim δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kingrim
Προεπιλογή

Το παράδειγμα σου είναι και Γ*** (δηλ όλα τα λεφτά σε μια ποιο κόσμια έκφραση)
Έχεις Δίκιο άπλα μερικές φορές θυσιάζουμε την ευτυχία των ζώων για εμάς τα Ζώα. Κανονικά ούτε γάτα ούτε σκύλο ούτε ψαρί ούτε πουλάκι θα έπρεπε να υπάρχει φυλακισμένο άλλα δεν ζούμε σε μια ουτοπία.
Πες μου ποιο κλουβί θεωρείς αρκετό για ένα πουλί που θα έπρεπε να πετάξει στον απέραντο ουρανό
Ποια γυάλα είναι αρκετή για ένα ψαρί που θα έπρεπε να κολυμπά στους απέραντους ωκεανούς
Εκεί έρχομαι και λέω ότι αφού το αιχμαλωτίζεις τουλάχιστον δώσε του ότι καλητερο μπορεις εάν αυτό είναι 80 λίτρα τότε κάνε ότι μπορείς να καλύψεις το κενό εάν είναι 200λιτρα τότε κάνε ότι μπορείς να καλύψεις το κενό…
Είμαστε εγωιστές (κλέβω την ιδέα από ένα άλλο ποστ) και θέλουμε δίσκο σε 80 λίτρα ή 200 ή 300. Το θέμα μας είναι ποιος είναι λιγότερο εγωιστής γιατί έχει 100 λίτρα παραπάνω?.
Το βασικό για μένα είναι να έχει σωστή χημεία το νερό κάτι που τα ενυδρεία μου δεν είχαν για πολλά χρόνια τα κενά των λίτρων είναι σε δεύτερη μοίρα (εκεί κάνω σκόντο στον εγωισμό μου) Μετά ο καθένας θα κάνει ότι μπορεί και θα εξελιχτεί.
-------------------------
Τέτοια ωρα είμαστε τα δυο μας αύριο να δεις τι έχει να γίνει…

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 17-06-10 στις 01:48 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01366 seconds with 10 queries