Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-10, 23:47
Το avatar του χρήστη kingrim
kingrim Ο χρήστης kingrim δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kingrim
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
τωρα ειδα το ποστ...και το συσχετισα και με το "αλλο"...θεωρω τα συγκεκριμενα ποστ "διδυμα αδελφια"...και εχω δικαιωμα να αναθεωρησω ή εστω να προβληματιστω με τους "νεοτερισμους" που ακουω... Φυσικα εχεις το δικαιωμα να αναθεωρεις τις αποψεις σου αυτος ειναι και ο ορισμος της εξελιξης
αν δηλαδη δε φερω αντιρρηση για δισκους σε κατω απο 100 λιτρα....γιατι να το κανω για τις φροντοζες?? τοτε θα ελεγαν καποιοι οτι εντιτιθεμαι στο ενα ποστ και δε το κανω στο αλλο...ενω ειναι παρομοια... Εχεις δικιο
η εστω η ουσια ειναι η ιδια..."ακαταλληλα ψαρια σε ακαταλληλα λιτρα"...δε μπορω να ειμαι ρατσιστης ουτε για τις φροντοζες ουτε για τους δισκους...ουτε να αδικησω κανενα ψαρι... Ισως εχεις δικιο Ισως οχι ειναι ενα φορουμ ενυδρειοφιλων και Οχι ενα φορουμ Ψαροφιλων (και τι εννοω με ακραιο παραδειγμα εγω θελω στο ενυδρειο μου σε 20 λιτρα εναν δισκο ή ενα φροντοζα και δεν με νοιαζει αν θα ψοφαει ή αν θα εχει νανισμο γιατι θα αγοραζω αλλον καθε 10 μερες γιατι ειμαι φιλος του ενυδρειου ΟΧΙ του ψαριου. η αλλη πλευρα : ειμαι φιλος του ψαριου βαζω 7 δισκους σε 1500λιτρα ψαχνω μια μερα μπας και τους δω αλλα το ψαρι ζει σε ποιο καλο περιβαλλον και ειμαι οκ και εγω)
εξαλλου οτι απαντηση και να εδινα σε καποιους δε θα αρεσε...ετσι απλα δε φιλτραρω και λεω αυτο που σκεφτομαι... καλα αυτο ειναι 100%
υ.γ. και δε το θεωρω ασχημο.....
αφου το εξηγεις οχι δεν ειναι
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01477 seconds with 10 queries