Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-07-03, 19:21
polleni Ο χρήστης polleni δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Δεν ξέρω που τον βρήκες αυτό τον ορισμό της μαγκιάς και που κολλάει αυτό στα κακόμοιρα τα ψάρια που αναγκάζονται να ζήσουνε (για όσο ζήσουνε) στα ενυδρεία σου.

Για να είμαι ΚΑΙ σαφής ΚΑΙ μάγκας, θα στο πω ωμά. Σιχαίνομαι να χάνω τον χρόνο μου. Και στην περίπτωσή σου γίνεται σαφές ότι αυτό κάνω.

Ρωτάς γιατί δεν απαντάμε σε αυτά που ρωτάς. Δεν απαντάμε, ή μάλλον δεν θα ξαναπαντήσω, διότι όταν κάποιος δεν ξέρει πως διαλύουνε το αλάτι και πως μετράνε την αλατότητα, ΔΕΝ δικαιούται να έχει ΚΑΜΜΙΑ άποψη για το θαλασσινό ενυδρείο. Οταν δεν ξέρει που πρέπει νάναι το ρΗ σε θαλασσινό ενυδρείο ΔΕΝ μπορεί να μιλάει για 60λιτρα ή 45λιτρα ενυδρεία. Τόσο απλά και σταράτα. Μόνο να ακούει μπορεί.

Αυτό που κάνει την περίπτωσή σου εξωφρενική πραγματικά, είναι που όχι μόνον δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά έχεις και αιρετικές απόψεις και μάλιστα τις εκφράζεις και σαν μαγκιά. Εμένα προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει αν έχεις δίσκους έναν χρόνο ή 40 χρόνια, το ίδιο άσχετος με το όλο σπορ μου ακούγεσαι = παντελώς άσχετος. Μου θυμίζεις κάποιον αλλά υποθέτω ότι δεν θάκανε διπλή πρόσβαση την ίδια μέρα.. (Τόλη ;;;)

Αν αποφασίσεις ότι το να ακούς είναι καλύτερο από το να προβάλεις χαζοαπόψεις με ύφος γνώστη, τότε εδώ είμαστε. Αλλιώς μιλάς με τους υπόλοιπους. Ο κυριώτερος λόγος που θάπρεπε να σκέφτεσαι πριν πετάξεις την κάθε φιλοσοφημένη αρλούμπα που σου κατεβαίνει είναι ότι εδώ γίνεται μιά προσπάθεια επί δύο χρόνια να κάνουμε 5 πράγματα σωστά. Δεν μπορεί να προσπαθούμε να πείσουμε ανθρώπους - με σαφώς περισσότερες γνώσεις από σένα - να μην ξεκινήσουνε θαλασσινό με 100 ή 120 λίτρα ενυδρείο και να καθόμαστε να συζητάμε για το 60λιτρο - μάγκικο ενυδρείο ενός ασχέτου.

Τόλη κάνε τις περικοπές που χρειάζονται..

Page generated in 0,26740 seconds with 10 queries