Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-06-10, 23:29
Το avatar του χρήστη kingrim
kingrim Ο χρήστης kingrim δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kingrim
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από halvas69 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φτου φτου σιχαμένε όμορφο είναι και το φυτάκι που ψάχνεις πρέπει να είναι Hygrophila corymbosa.
thx halvas δεν το ξερει κανενας αυτο το φυτο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης Μ5 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ ομορφο (βλεπv εχεις και σχεδον ολη την σειρα της seachem) Mπραβο..
Thx μονο το excel δεν υπαρχει λογο του Co2

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannisaek Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ όμορφο είναι πρόσεξε όμως το σίδηρο γιατί ρίχνεις λίγο παραπάνω από την διπλάσια ποσότητα, η αναλογία στα λίτρα σου είναι 3ml την εβδομάδα για φουλ φυτεμένο ενυδρείο και εσύ ρίχνεις γύρο στα 7ml πρόσεξε όπως είπαν και οι άλλοι γιατί θα γεμίσεις άλγες.
νομιζω πως σε 3-4μηνες θα ειχαν φανει οι αλγες + οτι μετα απο μερικες ωρες εαν μετρησω ειναι 0mg/l αρα δεν υπαρχει παραπανω ποσοτητα αλλα ουτε και λιγοτερη αφου τα φυτα ειναι οκ

θα σου βαλω και ενα λινκ με το τι λεει η SEACHEM εγω δουλευω -50% τις δοσολογιες

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drbig Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι έγινε Γιάννη? Το πας για μποστανάκι? Μπράβο ρε συ.. Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!! Πανέμορφο!!!!!
τι εννοεις το παω????? τωρα δηλ τι ειναι ......... αφου δεν το θεωρεις μποστανακι να μου φερεις κλαδεματα.....

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από olga Εμφάνιση μηνυμάτων

Moυ αρεσε πααααααρα πολυ! και παλι
Με την ηλεκτρομαγνητικη πως παει το PH σου οταν ανοιγοκλεινουν τα φωτα?? Εγω την σταματησα,το εχω συνεχεια ανοιχτο γιατι τα ψαρια την ακουσαν Τα δικα σου τα βλεπεις καλα?
Μια χαρα δεν ειδα καμια διαφορα ειμαι στις 160φυσαλιδες το λεπτο περιπου 19ppm εσυ που ειδες διαφορα σε ποσα λιτρα/φυσαλιδες

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια

να και το αρχειο που δινει η seachem

απο εδω http://www.seachem.com/Products/Planted.html
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: pdf PlantDoseChart.pdf (122,3 KB, 311 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01550 seconds with 11 queries