Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-06-10, 18:17
Το avatar του χρήστη Sir George
Sir George Ο χρήστης Sir George δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Δραμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Μέχρι να τελειώσεις το ζήτημα του στρωσίματος (με μπόλι ή χωρίς) οι αλλαγές σου να είναι καθημερινές, αλλά προσπάθησε χωρίς να τρομοκρατείς τα ψάρια και το νερό που βάζεις να μην έχει διαφορά στη θερμοκρασία. Όταν ξεμπερδέψεις με αυτό κοιτάς λίγο τι θα κάνεις με τα ψάρια που είναι ασύμβατα και άλλα ζητήματα που θα σου πουν αν υπάρχουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα. Αλλά δε σε καίει αυτή τη στιγμή αυτό.

Την "τρίχα" να την αλλάζεις όποτε βλέπεις ότι έχει πέσει αισθητά η ροή του φίλτρου, που σημαίνει ότι έχει μπουκώσει.

Επίσης, προσπάθησε να μειώσεις αρκετά το τάισμα για κάποιες μέρες ίσως και να το κόψεις.
το ταισμα το εχω μειωσει αισθητα... κυριακες πλεον δεν τα ταιζω καν αφου δεν κατεβαινω στη δουλεια... (παλαιοτερα κατεβαινα μονο και μονο για να τα ταιζω)... η καθημερινη αλλαγη νερου μου ειναι σχεδον αδυνατη αλλα θα προσπαθησω τουλαχιστον μια φορα ανα 2 μερες :/

στο θεμα τρομοκρατια δυστυχως εχω σηκωσει χερια ψηλα... μονο που περναω απο διπλα τρεμουν... για να καταλαβεις, σημερα στην αλλαγη νερου το ενα σκαλαρι χτυπιονταν στα πετραδακια... παλαιοτερα οταν εμφανιζομουν για να τα ταισω, το καταλαβαιναν και μαζευονταν ολα για να φανε... πλεον δεν υφισταται κατι τετοιο :/

σε ευχαριστω για ολα φιλε μου
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01285 seconds with 10 queries