Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ραφαηλ10
  Οταν λες να στο περιγραψω τι εννοεις...?Δεν εχω ουτε φιλτρο ουτε θερμοστατη πρωτη φορα θα το θεσω σε λειτουργια...για αυτο ρωταω...Απλος ρωταω για το τι ψαρια θα μπορω να βαλω μεσα
|
Για να φιλοξενήσεις ένα οποιοδήποτε ψάρι σε ένα ενυδρείο, απαραίτητο στοιχείο είναι το περιβάλλον που θα δημιουργήσουμε στο ενυδρείο να έχει να μοιάσει με τον πραγματικό βιότοπο του ψαριού αυτού. π.χ. αν θέλει φυτά, άμμο, ξύλα, βοτσαλάκι, πέτρες κ.α. Ανάλογη προσοχή πρέπει να δωθεί και στη χημεία του νερού μας. ...και ο Τόλης αυτά ακριβώς εννοούσε!
Αφού όμως το ενυδρείο σου θα φτιαχτεί από την αρχή, τί είσαι έτοιμος να κάνεις από όλα αυτά?
Εννοείται ότι οι φροντόζες είναι ήδη παρελθόν για ένα τόσο μικρό ενυδρείο. Tα μούλτις είναι και αυτά αφρικανάκια που μπορούν να μπούν σε μικρά ενυδρεία, όπως και το δικό σου.