Βεβαιως ειναι κιχλιδες και ζουν στα ποταμια και παραποταμα του Αμαζονιου.
Κανε μια αναζητηση στο google να δεις ποια ειδη υπαρχουν στην αγορα και οταν κατασταλαξεις σε καποια, απλα ενημερωσε μας.
Τα cacatuoides που προτιμας ειναι απο τα ευκολοτερα ειδη μιας που δεν εχουν τρομερες απαιτησεις οσον αφορα τα χαρακτηριστικα του νερου (σκληροτητες - οξυτητες), αλλα ειναι παραλληλα απο τα πιο επιθετικα και ισως σε βασανισουν στα 100 λιτρα.
Αυτα που σου προτεινω εγω (και που οι απαιτησεις τους ταυτιζονται σχεδον με τις απαιτησεις των δισκων) ειναι τα:
Apistogramma borellii
A. agassizii
A. viejita
A. macmasteri
Αυτα ειναι λιγοτερο επιθετικα απο τα A. cacatuoides. Θα χρειαστει ομως να παρεμβαινεις στο νερο του δικτυου και να το ετοιμαζεις συμφωνα με τις απαιτησεις τους (μαλακο-οξινο νερο), πραγμα που σημαινει αγορα αντιστροφης οσμωσης και προσθηκη τυρφης (παντα το προτεινω).
__________________
Πέταλο
|