Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-03, 00:06
Το avatar του χρήστη ahar
ahar Ο χρήστης ahar δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθήνα Ν.Σμυρνη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Τελευταία είδα riccia στο petstop στην Τατο'ί'ου(αμέσως πριν τη γέφυρα βαρυμπόμπης) της τρόπικα,δεμένη πάνω σε βράχο,αλλά και αρκετά τσουχτερή(τρόπικα γαρ!) γύρω στα 30 ευρώ Η δική μου βρίσκεται στην επιφάνεια,αλλά έχει και αρκετή άλγη!
Εειικκκ!!!!!
30!!!!

Τοσο δεν πληρώνω ουτε για τα κοραλια μου!

ΕΕεεεμμμ Αυτα συμβαίνει αμα έχεις πιασει την διεθνη αγορα απο τα "οικογενιακα κοσμήματα". Και απο ότι μου έλεγε και ένας φίλος επαγγελματιας του χώρου θελουν τουλαχιστον 180 ριζες απο 5 διαφορετικα είδη για να σου στείλουν παραγγελεια . Και παλι δεν είναι σίγουρο ότι θα σου στείλουν αυτο που ζήτησες .

(ααα και μια διευθυνση μαγαζιου μια και τον θυμηθηκα
"Κοραλι" Πλαστηρα 14 Νεα Σμύρνη (παραληλη συγγρου)
Ειδικευεται στις κιχλιδες αλλα έχει μια καλη μεση συλλογη απο ψαρακια. και το ώραιο.... Αν πατε με το ετερον ημιση να της πειτε να βάλει παντελονι. Τα πλακακια του δεν αστειονται... )

χμμμμ την ρικια την έχουν πανω σε βραχο;;; εχουν αρκετα κομματια;;

αν οχι.... τοτε καλοδεχουμενη και η δικια σου με την άλγη.... χοχοχοχο πριν απο 1 εβδομαδα πηρα 10 cardina japonica απο τον Ωκεανο....ήδη γυαλισανε το 1 ενυδρείο....ελπιζω ότι κατι θα κανουν και σε αυτο....

Οσον αφορα το νεο μου Ηομο Sapiens Neognus είναι γένους θυλικού (χμμμ απεριοριστες δυνατοτητες να εγκαθυδρισω την δικια μου γενετικη γραμη.... για να δω αν θα της βρώ ενα αρσενικο με τα καταλληλα γενετικα χαρακτηριστηκα...-Σπιτι , καλο αμαξι, πολα λεφτα χμμμμμ- ) με 3600 γρμ προς το παρον... Το μονο προβλημα που έχω μαζι της μεχρι τώρα είναι ότι απαιτει ταϊσμα ανα 3-4ώρο και ανεβάζει έυκολα αμωνια καθώς και στερεα υπολοιπα ...

Και φυσικα τρελαινει την μανα της και μενα και φυσικα την λατρεύουμε....

χεχεχεχεχεεχεχε
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01460 seconds with 10 queries