Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-10, 17:46
Το avatar του χρήστη Μίμης
Μίμης Ο χρήστης Μίμης δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μυτιλήνη(Λέσβος)
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Μίμης
Smile

Αλεξανδρε οπως το ειπες σκοπευω να βαλω σε καποια σημεια απαιτητικα γαρσιδια και μαλλον cuba.οποτε οπως καλυτερα να βαλω το ΑDA Amozonia II
στα σημεια που θα μπει η κιουμπα και το seachem στα υπολοιπα σημεια.(ανα και με προβληματησε αυτο που ειπε ο φιλος μας oko οτι θα γεμησουν λασπη τα φυτα και τα φιλτρα) και ας μην ειναι και η πιο οικονομικη λυση αλλα προτιμαω να κανω κατι καλα απο την αρχη παρα να επιλεξω την οικονομικη λυση και να μην μου πηγαινει τοσο καλα και να εχω προβληματα.
Ηλία δεν εχω αμμο..την εχω βαλει στο 40λιτρο που εχω πανω στο δωματιο μου..και πιστευω πως ειναι σαν να το φρεναρω να μη βαλω καθολου ιποστρωμα.ετσι ειναι η γνωμη μου και δε ξερω..φυσικα και μπορει να κανω λαθος.

τωρα για τον φωτισμο.. οντως ο φωτισμος ειναι απελπιστικα λιγος..δε ξερω αν χορανε οι λαμπεσ μεσα..και αν χορανε θα πρεπει να βαλω 2 λαμπες Τ5 των 39 watt? σιγουρα προτιμο το overtank φωτιστικο αλλα οσα εδωσα για ολο το ενυδρειο και τον εξοπλισμο μερχι τωρα θα δωσω επιπλεον για το φωτισμο και δε το βλεπω να με αφηνουν,παντοφλα θα πεσει
σας ευχαριστω ολους
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01303 seconds with 10 queries