Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-05-10, 19:02
al-an Ο χρήστης al-an δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: αθήνα
Προεπιλογή αρχικα καλησπερες σε ολους,ευχαριστω για τις απαντησεις...

...μαλλον η ψαροφιλια βοηθαει στην αναπτυξη γρήγορων αντανακλαστικων...δεν εξηγήτε διαφορετικά...(και των κακων ορθογραφικων βεβαια...)
@IN THE POND φιλε βασιλη ευχαριστω πολυ,το ph mou einai 7,2 σταθερο και οι υπολοιπες μετρησεις μου καλες(οχι αμμωνια μια χαρα βακτηρια κλπ),το ενυδρειο στρωθηκε σε δεκα μερες γιατι οπως προανεφερα τα φιλτρα ηταν τιγκα στα καλα βακτηρια γαιτι ειχα τρια χρονια καρχαρια πιο πριν και το ενυδρειο ηταν σε πληρη δραστηριοτητα.επισης να επισημανω οτι ειμαι φιλη και οχι φιλος και οτι ο συγχωρεμενος ο μαξ(ο παλιος μονομαχος) ειχε θερμοστατη αλλα οταν η θερμοκρασια περιβαλοντος κατεβηκε τους 0 βαθμους ο μαξ ανεπνευσε ολη αυτη τη παγωνια,το ξερω γιατι το παρακολουθουσα συ νε χει α,ηταν η αδυναμια μου,καταλαβαινες...περασμενα ξεχασμενα,οταν ειπα οτι τους ρουφαει το αιμα δεν κυριολεκτουσα απολητα απλα παρατηρησα μια ταση και των δυο που πεθαναν να κολανε στην εξοδο του φιλτρου και να αφηνοντε εκει μεχρι κακαρωματος.
η ωρα ητα 16.37 και τωρα ειναι 19.51 οποτε τοση ωρα διαβαζα η διολια...μη μου βαζετε χερι....
@platy, ευχαριστω πολυ και χωρις να θελω να κανω καταχρηση της καλοσυνης σου ποια θεωρεις αταιριαστα ?εκτος αποτους μονομαχους βεβαια ολα τα υπολοιπα ειχα την αισθηση οτι ηταν ηρεμα και συμβιωσιμα ψαρiα...
@ DURAN P ,αυτο που ειπες για τις ουρες ειναι ενα θεμα πο πραγματικα δεν υπολογισα εχεις δικιο...δε το χα συναντησει μεχρι ωρα δηλαδη αλλα ολα τα πτωματακια ειχαν σκισμενες ουρες...(και τα θυληκα)απλα νομιζα οτι αυτο εγινε αφου πεθαναν...ολα ειναι δρομος δικιο εχεις...
@haris samos ευχαριστω ηρθες και τα ισοπεδωσες ολα!τρεις μονομαχηνες πηρα και ψηλά φυτα γιαυτο το λογο..μετα χαθηκε το παιχνιδι...ωραια πρεπει να ναι στη σαμο τωρα...
καλοβραδιζω ολους σας και ξαναευχαριστω...κουράστηκα τα λεμε συντομα!!
θα διαβασω κιαλλο και τηα ποσταρω και μια φωτο του ενυδρειου,ωραιο ειναι το ατιμο αλλα ειχε συνηθισει τον αλαν τον καφρο και τωρα μαφτα τα μικρουτσικα επικρατησε συγχηση...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01539 seconds with 10 queries