Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-10, 19:03
greg Ο χρήστης greg δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Γλυφαδα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Το νερό σου αυτή τη στιγμή είναι γεμάτο αμμωνία από τις εκκρίσεις των ψαριών και για αυτό, μια και δεν έχεις στρωμένο φίλτρο, θες συχνές αλλαγές. Εφόσον δεν έχεις κάποιο δεύτερο θερμαντήρα θα βάζεις ζεστό νερό με νερό από τη βρύση μέχρι να πετύχεις τη θερμοκρασία σου σε μια λεκάνη, θα ρίχνεις αντιχλώριο σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει πάνω (τόσα ml σε τόσα λίτρα νερού και αν έχεις αμφιβολία περισσότερο και όχι λιγότερο) και αφού το ανακατέψεις καλά θα το ρίχνεις στο ενυδρείο ήρεμα. Η αεραντλία γενικά δεν είναι απαραίτητη, αλλά προς το παρόν πιστεύω καλύτερα να την αφήσεις να δουλεύει κανονικά, μήπως και δεν έχεις βάλει το φίλτρο να κάνει σωστή ανατάραξη για να οξυγονώνεται το νερό.

Τώρα που ξαναδιαβάζω, το θερμοστάτη δεν τον βάζουμε και τον βγάζουμε. Μόνιμα θα τον έχεις μέσα να ανεβάζει τη θερμοκρασία όποτε πέφτει από τη ρυθμισμένη.
Χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις. Προχωρησα εκ νεου σε αλλαγη νερου αλλα τα 2 ψαρακια που ειχανε το προβλημα συνεχιζουν να φυτοζωουν στην επιφανεια. Ο χρυσος δεν εχει τετοια συμπτωματα ακομα. Ανακατευοντας με νερο απο το βραστηρα και παιρνοντας δειγμα με το χερι πιστευω πως καταφερα να εχω μια κοινη θερμοκρασια, το θερμομετρο μου δειχνει περιπου 25C. Καθαρισα παλι το φιλτρο και ξαναεβαλα και σε λειτουργια την μια απο της δυο αεροπετρες και ο θεος βοηθος.

Με δεδομενο οτι εκανα παλι αλλαγη του νερου χθες το βραδυ θα χρειαστει να κανω νεα αλλαγη νερου μεχρι την Τριτη? Το λεω γιατι δεν θελω να στρεσαρω τα ψαρια χωρις λογο.
Θα αντεξουνε τα ψαρακια τα 2 χωρις αλατι μεχρι την Τριτη η να τα κλαιω απο τωρα?
Με βαση της παρουσες συνθηκες την λαμπα να την εχω ανοικτη, κλειστη η δεν εχει σημασια?

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01608 seconds with 10 queries