Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-05-10, 13:39
Το avatar του χρήστη mariatito
mariatito Ο χρήστης mariatito δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Heraklion Crete GREECE
Talking

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........... μόλις είδα τα ξύλινα φανταστικά έπιπλα κήπου!!!
Με το δίκιο σου ξετρελάθηκες...!!!

Να αγοράσεις, αξίζει τον κόπο, να τα βάλεις σε σκιερό μέρος να μην τα "τρώει" ο ήλιος και να τα σκεπάζεις για την βροχή του χειμώνα. Ο καναπές, στάνταρ θα γλυστράει.

Αισθητικά, το καλύτερο σετ είναι το δεύτερο, με τις κοντές καρεκλίτσες, αλλά υποθέτω όπως σου λένε και τα παιδιά, μάλλον δεν θα είναι άνετα.

Ίσως γλιστράει, ίσως ιδρώνεις μετά από λίγο, ίσως είναι σκληρά και ποιαστεί ο καλομαθημένος.. ποπός των αναπτυγμένων κοινωνιών!!!

Πιο άνετο φαίνεται το πρώτο σετ με τις ψηλές καρέκλες, που μπορείς να τους βάλεις ένα μπεζ λεπτό μαξιλαράκι καρέκλας, να είναι διακριτικό, για να μη "χάσει", αλλά δεν ξετρελαίνομαι για το συγκεκριμένο σετ (αφού είδα τα παραπάνω, και δεν συγκρίνονται εννοείται)!
Εκτός, κι αν θέλεις να βάλεις το μεσαίο σετ ή το γλυπτό-καναπέ, περισσότερο σαν διακοσμητικό-γλυπτό χώρου, κι όσο αντέξετε να κάθεστε εκεί, θα έχεις κι ένα "εναλλακτικό" άνετο σαλονάκι κήπου, για να είστε αραχοί όσο γουστάρετε!
Εγώ θα έβαζα και μια αιώρα βεβαίως-βεβαίως!

Κι όσο αφορά τη γεφυρούλα, καλά έκανες και την χαμήλωσες, ήταν αφύσικα ψηλή πριν.
Αλλά προτιμούσα κι εγώ το σχοινί, έμοιαζε πολύ πιο φυσικό, μου θύμιζε όπως αυτές τις γέφυρες που βλέπουμε στις ταινίες, που περνάνε έσα από ζούγκλες και γκρεμούς κλπ, πιο "περιπετιώδες" ένα πράμα!

Ωωωω... ανεβαίνω και μια έκλπληξη εμφανίζεται!!
Τι ωραία που έχεις βάλει έτσι όλα τα κακτοειδή και τα παχύφυτα στις πύλινες γαβάθες...

Αχχχχ... θέλω κι εγώωω..

Μάστεεεερρρρρρρρρ...........

Page generated in 0,01494 seconds with 10 queries