Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #12  
Παλιά 14-05-03, 01:46
thediscusman Ο χρήστης thediscusman δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 31-03-2003
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 369
Προεπιλογή

Για τι ασθένιες λες red rubin?Τις πρώτες μέρες μετά την αγορά του δίσκου από το Μάκη έκανα θεραπεία για gill flukes. Τώρα τα βράγχια λειτουργούν κανονικά. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη ασθένεια πάντως δε μπορώ να πω πως ο δίσκος προσαρμόστηκε πλήρως ακόμα.
Κάπου διάβασα για παράσιτα που προκαλούν τρύπα στο κεφάλι του δίσκου. Στο κεφάλι του ενός δίσκου (tirquoise) διακρίνω κάποιες τρυπούλες, 2 μεγαλύτερες και κάποιες μικρότερες. Θεώρησα όμως ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό γιατί κάτι τέτοιο είδα και σε δίσκους σε ενυδρειάδικα, αλλά το κυρίως γιατί αυτές οι τρυπίτσες βρίσκονται σε απόλυτη συμμετρία δεξιά και αριστερά της κεφαλής.
Ελπίζω να μην είναι κάτι ανησυχιτικό. Κάποιος που ασχολείται περισσότερο καιρό με δίσκους ας με ενημερώσει αν πρόκειται για το συγκεκριμένο παράσιτο ή για κάτι που είναι μέρος της φυσιολογίας του δίσκου.
Υ.Γ. Δε μπορώ να καταλάβω αν αυτές οι τρυπίτσες υπάρχουν και στους άλλους μου δίσκους γιατί οι υπόλοιποι είναι καφέ και κόκκινοι και είναι αδύνατο να διακρίνω αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01458 seconds with 10 queries