Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 11-05-10, 08:10
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξανδρος corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο σκουρκου που μου δώσε μπόλι και σε όλους εσάς που βοηθάτε με τις απορίες μας λοιπόν με χαρά λέω ότι το ενυδρείο μου μπολιάστηκε μπήκε νερό αντίστροφης όσμωσης και no2=0 αμόνια δεν έχει.. προς το παρόν έχει αναλάβει τής μετρήσεις μου ένας φίλος γιατί δεν με παίρνει ακόμα να αγοράσω τα υγρά τεστ..... λοιπόν τι ψαράκια προτείνετε να βάλω είδα ενα ενυδρείο με κυχλειδες και μου άρεσε πολύ επίσης είδα ότι στα πετ σοπ εδώ πολλά ψάρια η πεθαμένα η έτοιμα να πεθάνουν και δεν θέλω να αγοράσω από αυτά.... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ι κύρια ερώτηση μου είναι τι ψαράκια να βάλω μέσα???? (υπάρχει ένα χρυσόψαρο αλλά είμαι σχεδόν έτοιμος να το διώξω) [α 120L είναι το ενυδρείο]
Εξαρτάται καθαρά από τις παραμέτρους του νερού σου... Αν είναι σκληρό (που μάλλον δεν είναι, γιατί έχεις χρησιμοποιήσει νερό ΑΟ) πας για κιχλίδες Μαλάουι ή Τανκανίκα ή αν είναι μαλακό βάζεις δίσκους (που κατά τη γνώμη μου θέλεις αρκετή πείρα ώστε να βάλεις στο ενυδρείο σου τέτοια ψάρια). Για την ώρα σου προτείνω εύκολες επιλογές, όπως τις πρώτες που σου ανέδειξα. Σιγουρέψου όμως αν το νερό σου έχει τις απαιτούμενες συνθήκες που απαιτούν.

Α! Τώρα το είδα. Το ενυδρείο σου είναι μόνο 120 λίτρα, οπότε ξεχνάς εντελώς τους δίσκους και παραμένεις στις μικροκιχλίδες της λίμνης Τανκανίκα. Αν πας για Μαλάουι (δεν το προτείνω), 1 μόνο είδος που να μην φημίζεται για την επιθετικότητα του.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01520 seconds with 10 queries