Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-05-10, 16:38
Pallios Ο χρήστης Pallios δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Αγαπητέ (μακεδονικέ?) Χαλβά... μην σε ξανακούσω να κάνεις αστείο για τα άρρωστα γκάπεις μου διότι έχουν ακουμπήση στο κόκκινο τα νεύρα μου με αυτήν την κατάσταση και είναι ίσως η πιο δύσκολη αρρώστια που αντιμετωπίζουν τα γκάπεις... όπως έχει εύστοχα παρατηρήση σε προηγούμενα post του ο Μιχάλης αυτή η αρρώστια δεν αντιμετωπίστηκε με επιτυχία ποτέ απο τις αναφορές που υπάρχουν σε ξένα ενυδρειακά site.
Το πιο πάνω κείμενο θα σου έστελνα σε περίπτωση που δεν θεραπεύονταν τα ψάρια μου αλλά μην ψαρώνεις διότι έχω βρεί την λύση... έχω θεραπεύση σχεδόν όλα τα ψάρια που κατάφεραν να επιζήσουν μέχρι σήμερα (απο 70 έχουν μείνει μόνο τα μισά)... τον τρόπο με τον οποίο τα θεράπευσα τον ανάλυσα σε προηγούμενο ποστ μου...
Για αυτο τώρα θέλω χαλβά να αραδιάσεις όλα τα αστεία που ξέρεις!!!!!
Μιχάλη είναι πολύ πιθανό να είναι η αρρώστια που αναφέρεις για αυτό όταν θα κάνω την νεκροψία θα σε καλέσω να είσαι παρόν να καλύψουμε και φωτογραφικά το γεγονός... είτε αυτο που λες είναι είτε βακτηριακή λοίμωξη για την οποία θα χρειαστούμε μικροσκόπιο... το σίγουρο είναι πως θα την ξεσκεπάσουμε!!!!!!!!!!!!!
Νetblue πολύ εύστοχο το σχόλιο σου με το αλάτι...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01372 seconds with 10 queries