Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-04-03, 05:04
kroud Ο χρήστης kroud δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: AΘΗΝΑ(ΖΩΓΡΑΦΟΥ)
Προεπιλογή

Αρχιζει και μου αρεσει αυτο.

Αν ένας κατασκευαστής μπορούσε να βρει έναν τρόπο το νερό να κάνει μία τεράστια διαδρομή μπροστά από την λάμπα (π.χ. με ένα ελικοειδή δρόμο με ελάχιστο βήμα) τότε πιθανόν και μία λάμπα των 5 Watt να αρκούσε για το ίδιο ενυδρείο. Το με ποιόν τρόπο θα πάρει ο μικροοργανισμός την ακτινοβολία που πρέπει είναι θέμα του κατασκευαστή και οπωσδήποτε ο μόνος τρόπος δεν είναι η αύξηση της ισχύος.

Εδω ειναι το θεμα και συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες.Οτι οσο περισσοτερο παραμενει το νερο μεσα στο θαλαμο τοσο καλυτερη αποστειρωση γινεται.
Συνεπως θα ηταν μια καλη λυση να εχεις 2 UV την μια διπλα στην αλλη αλλα εχω επιφυλαξεις για την ποσοτητα της ακτινοβολιας σε συναρτηση παντα με την ταχυτητα του νερου μεσα στον θαλαμο.
Εξακολουθω να πιστευω (απο αυτα που εχω διαβασει και τους πινακες που δινουν οι εταιριες)οτι οσο μεγαλυτερο θαλαμο εχεις(παραμονη νερου)και οσο περισσοτερη ακτινοβολια διαπερασει το βαθος του νερου(συνεπως μιλαμε για καποια watt)τοσο μεγαλυτερο ποσοτο επιτυχιας εχεις να σκοτωθουν πολλα κακα βακτηριδια,πρωτοζωα κτλ..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01241 seconds with 10 queries