Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dream Waters
Δε μπορει να συγκριθει ενα Huyndai με μια χειροποιειτη Bentley
|
Σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί ένα Huyndai με μια Bentley αλλά υπάρχει και μια σχέση αξίας προς τιμή αγοράς. Αν κάποιος θέλει κάτι "ειδικό" με ένα κατά παραγγελία ενυδρείο μπορεί να κάνει "παπάδες" αλλά πρέπει να είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο μέσος χομπίστας που δεν έχει ειδικές απαιτήσεις, πιστεύω ότι μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες του με ένα ενυδρείο του εμπορίου με αρκετά λιγότερα χρήματα από ότι θα του κόστιζε ένα ενυδρείο/παραγγελία.
Τώρα, για να μην συνεχίσουμε να κανιβαλίζουμε το ποστ, φίλε kokos125 δεν νομίζω ότι έκανε την ζημιά το ότι ξεπέρασες την προτεινόμενη στάθμη. Νομίζω η προτεινόμενη στάθμη έχει να κάνει με το ύψος του εσωτερικού φίλτρου. Ξεπερνώντας την προτεινόμενη στάθμη φτάνεις στα όρια υπρχείλησης στο φίλτρο με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Άλλωστε ένα εκατοστό νερού είναι (στο δικό μου rio125) 3 λίτρα νερού επιπλέον, αδύνατο τρια λίτρα να σου κάνουν την ζημιά!!!
Και στο δικό μου έχω περάσει αρκετές φορές την προτεινόμενη στάθμη, κυρίως το καλοκαίρι για λόγους εξάτμισης.