Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-10, 13:54
Το avatar του χρήστη Eric
Eric Ο χρήστης Eric δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νίκαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μίμης Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια αν κανουμε την παραγγελια τωρα οσοι ειμαστε(11ατομα) με 300 ευρο μεταφορικα και αμεση αποστολη και παραδωση θα ειναι 25ευρο μεταφορικα το ατομο..οσα εδωσε δηλαδη και ο φιλος μας TSORBAS...οπτε δειτε και αποφασειστε τι θα κανουμε...αντε ρε παιδια τοσοι ψαχνετε γαριδες..δηλωστε συμμετοχη να ξερουμε που βρισκομαστε
και θα μειωθουν και τα μεταφορκα αν μεζευτουμε παραπανω
Θα ηθελα πολυ να παραγγείλω και εγω μαζι σας σε αυτη την παραγγελια αλλα προς το παρον δεν εχω διαθεσιμο ενυδρειο. Θα φροντησω ομως για την επομενη. Απλα μια σκεψη σχετικα με την μεταφορα που θα πρεπει να λαβει υποψην αυτος που θα βαλει παραγγελια ειναι το χαος που επικρατει με το νεφος της τεφρας απο το ηφαιστειο. Δεν ειναι μονο οτι δεν πετανε τα αεροπλανα αλλα γινεται χαος και στους δρομους και τα καραβια για την μεταφορα των ευπαθων και μη εμπορευματων. Οποτε καταλαβαινετε οτι οι γαριδουλες δεν θα περασουν και πολυ καλα κατα την περιπλανηση τους προς την Ελλαδα. Πριν βαλετε παραγγελία εξασφαλιστε τον χρονο αποστολης στο μεγιστο δυνατο και αν γινεται ασφαλιστε το "εμπορευμα" στην αξια αγορας του ή καλυτερα κατα την γνωμη μου να το αναβαλετε μεχρι να εξομαλυνθουν οι συγκοινωνιες...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01367 seconds with 10 queries