Θέμα: ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-04-10, 09:25
aspaagyro Ο χρήστης aspaagyro δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: kallithea
Προεπιλογή

καταρχην συγγνωμη για τα κεφαλαια απλα πρωτη φορα μιλαω στα forum.τα ψαρια εχουν κανονικη κινηση..τρωνε κανονικα και κινουνται φυσιολογικα.η αλλη μετρηση που εχω κανει ειναι το KH και ειναι 27 (γινεται με σταγονες) στο petshop που πηγα μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι στα 15. Εχθες το βραδυ εκανα μια ακομα αλλαγη νερου μηπως αλλαξει κατι(μεχρι στιγμης ο οσκαρ και ο φρακτοκεφαλος ειναι μικρα σε διασταση τι μου προτεινεται να κανω για τα ψαρια αυτα, γιατι οταν ρωτησα στο petshop μου ειπαν οτι ταιριαζουν).
το υποστρωμα ειναι απο πετρες που εχουν μικρες τρυπουλες για να μπορουν τα φυτα να κανουν ριζες και μικρες μπυλιτσες αμμου.με την πρωτη ευκαιρια θα σας στειλω και μια φωτογραφια για να μου πειτε την αποψη σας.
το ενυδρειο ειναι γυρω στους 3 μηνες και το στρωσιμο εχει γινει κανονικα.δεν βαζω αντιχλωριο μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο;
τα μονα προσθετα που βαζω ειναι: τα βακτηρια, και μια σκονη για κραταει το PH στο 8.
τα υλικα του φιλτρου τα επλυνα με νερο βρυσης γιατι πειραζει;αλλαξα και τον ανθρακα οταν εκανα την αλλαγη και επισης εβγαλα και κατι που ειναι σαν γυψινες πετρες (δεν ξερω πως λεγονται) γιατι ειπα μηπως θολωνουν αυτα το νερο.σας ευχαριστω για την απαντηση.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01325 seconds with 10 queries