Θέμα
:
προβλημα...
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
#
4
16-04-10, 18:28
tirogalos
Member
Περιοχή: Μεσσηνη,Μεσσηνιας
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από
exelix
Αχ, κάποια στιγμή άμα σε πιάσω στα χέρια μου θα σε σκοτώσω που τα θες όλα έτοιμα! Τα λέει στα υπομνήματα και παντού εδώ μέσα γενικά! Τα θες όλα έτοιμα! Επειδή είμαι καλός άνθρωπος να στα γράψω!
Αμμωνία (NH3/NH4)=0
Νιτρώδη (NO2)=0
Νιτρικά (NO3)=0-20 (Αυτό σε κανονική λειτουργία το πετυχαίνεις με τις αλλαγές νερού. Μετά το τέλος του στρωσίματος μπορεί να είναι και μεγαλύτερο από 160 για παράδειγμα.)
Μου αρεσει να σε βασανιζω
Υ.Γ.
Ευχαριστω
-------------------------
Λοιπον πηγα τελικα σε ενος εμπιστου επειδη ειναι καλοι φιλοι με τον πατερα μου πετ σοπα.Του ειπα πως το φιλτρο μου ειναι αστρωτο.Και μαλλον μου συστησε τον απανθρωπο τροπο για στρωσιμο.Μου εδωσε ενα προιον το οποιο λεγετε bio nitrivec liquid biological filter medium και μου λεει.Θα αδειασεις το νερο σου ολο,θα βαλεις αντιχλωριο,μετα απο 1 ωρα θα βαλεις αυτο το υγρο που σου εδωσα,την Δευτερα θα μου φερεις δειγμα νερου(του ζητησα να μου δωσει τεστ αμμωνιας και τα αλλα,αλλα μου ειπε πως θα τα βρω εγω),θα ξαναβαλεις απο αυτο το υγρο,θα σου δωσω εγω ενα χρυσοψαρο το οποιο θα το κρατησεις 5-6 μερες και θα μου το επιστρεψεις.Του ζητησα για φυτα αλαλ μου λεει θελει ιδικη λαμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tirogalos : 16-04-10 στις
18:28
Αιτία: Automerged Doublepost
tirogalos
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: tirogalos
Αναζήτηση όλων των μηνυμάτων του χρήστη: tirogalos
Page generated in
0,01297
seconds with
10
queries