Θέμα: Πόλεμος
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-10, 17:37
nikosm1 Ο χρήστης nikosm1 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Λονδίνο
Προεπιλογή

Το καλοκαίρι του 2008 αγόρασα για έκπληξη από το Carrefour ένα 120λιτρο, που ´εγινε δεκτό με ενθουσιασμό. Τον Ιανουάριο του 2009 αγόρασα 2 εικοσάλιτρα μονομαχιέρες "για τα παιδιά". Και αυτά δεκτά με ενθουσιασμό. Μετά από δύο μήνες πήρα μία γυάλα 75 λίτρων για ζωοτόκα "για το χατήρι της κόρης" που το υποδέχτηκε το έτερον ήμισυ με χαρά. Το καλοκαίρι του 2009 κατασκευάστηκε από γνωστό μαγαζί της πόλης ένα 100 λιτρο για τα lifalili, και όλο το θαυμάζαμε και ήδη σχεδιάζαμε το μεγάλο για το φθινόπωρο. Μέχρι τώρα όλα φυτεμένα. Το φθινόπωρο ήρθε το μεγάλο (400 λίτρα + 120 sump) και είπαμε φθάσαμε στα όριά μας. Ήρθε όμως ο Πάνος (alex-polis) με τα stappersi του και για να τα στεγάσουμε κατασκευάσαμε εγώ, η γυναίκα μου και μία φίλη (η συμμετοχή πολλών καλών και μή εξαιρεταίων συφφορουμιτών δεν κατέστη δυνατή λόγω χιονόπτωσης, -ήρθαν όμως στο γέμισμα-), ένα 190 λιτρο. Σύνολο 8 ενυδρεία (7 φυτεμένα και ένα "με άρωμα Ταγκανίκας"). Μετά από αυτό είπαμε να σταματήσουμε γιατί δεν μένει χρόνος για τις αλλαγές. Μέχρι τώρα έχω πλήρη συμπαράσταση και κάπου κάπου μου υπενθυμίζει οτι δεν ρωτάει τί γίνεται με το λογαριασμό μου στην τράπεζα, αλλά μου έχει εμπιστοσύνη
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01240 seconds with 10 queries