Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-04-10, 10:18
Το avatar του χρήστη theodor72
theodor72 Ο χρήστης theodor72 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καλαμαριά/Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από yannakis Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια στο 25λιτρο κατι μολις παρατηρησα...
η τζαβα μοςς απο πρασινη ειχε πιασει κατι σαν μουχλα
και οταν εβγαλα το μερος αυτο ηταν μαυρο
επισης η σαγκιταρια απο εκει που ειχε γεμισει το ενυδρειο και δεν φαινοταν σχεδον ως την μεση με καταπρασινο χρωμα,τωρα καποια φυτα σαν να εχουν σαπισει-χασει το χρωμα τους...
τι λετε να φταιει
Την moss την κλαδεύεις συχνά ή έχει μεγαλώσει πολύ, και φυσιολογικά το μέσα μέρος δεν βλέπει φως και μαυρίζει-σαπίζει; Στο σημείο που βρίσκεται υπάρχει ικανοποιητικό ρεύμα; Διαφορετικά κάθε βρωμιά από τα ψαράκια ή απομεινάρι από την τροφή που πέφτει μέσα στην moss, θα σαπίζει και θα δημιουργεί αυτή τη μούχλα. Από την άλλη αν έχεις γενικά πρόβλημα με άλγες, είναι σχεδόν αδύνατο να καθαρίσεις την moss. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι, κατά την γνώμη μου πάντα, ένα καλό κουρεμα για να ξεφορτωθείς τα προσβεβλημένα κλαδιά. Εγώ όταν είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, απλά την ξεπάστρεψα και ησύχασα Συνεχίζει να βγάζει πράσινες ανοιχτόχρωμες κορυφούλες ή γενικά έχει πάρει την κάτω βόλτα;

Για την sagittaria, γνώμη μου είναι και εμένα ότι τα φυτά σου έχουν αρχίσει να πεινάνε. Ρίχνεις κανένα λίπασμα; Καθόλου excel ή CO2;
μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα.
πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι
μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01407 seconds with 10 queries