Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-04-10, 12:04
Το avatar του χρήστη jimmis1974
jimmis1974 Ο χρήστης jimmis1974 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Send a message via Skype™ to jimmis1974
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά από εγγύηση τι γίνεται στις δύο εταιρείες; Στην Eheim την πάτησες (εκτός νομίζω αν το έχεις αγοράσει από τον Αμαζόνιο) από αυτά που έχω καταλάβει γιατί η αλλαγή κάνει 2 βδομάδες. Στην Tetratec;
δεν ξερω πολλα απο εγγυηση , απλα παλια οταν ειχα παρει ενα eheim 2213 ηταν σπασμενο ενα πλαστικο καπου στην κεφαλη , απλα δεν επηρεαζε την λειτουργεια του φιλτρου. Μου πε o μαγαζατορας οτι δεν γηνετε αντικατασταση απλα πρεπει να παει στην ετερεια να ελενχο αν θελω , αλλα αφου δεν επηρεαζετε η λειτουργεια το αφησα.
Για το Ex700 που πηρα πριν κανα μηνα εχει εγυηση 1 χρονο και μου πε αν παθει κατι θα μου φερει αλλο, .
Αν και πηστευω ειναι πολυ δυσκολο να χαλασει καπιο φιλτρο , ειναι πολυ αξιοπιστα και τα eheim και τα tetra.
Παντως το post δεν ειναι να αρχισουμε συγκρισεις , ειναι πολυ καλα και τα eheim και τα tetra.
To παν ειναι να βοηθηθει ο φιλος να αγορασει κατι αξιοπιστο και για το λογο που κοιματε διπλα, και ως προς αυτης της πλευρας επειδη ειχα και Eheim classic και Wet and Dry δεν μπορω να τα συγκρινω με to EX700 , Τελειως αθορυβα τα EX.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01543 seconds with 10 queries