Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 10-04-10, 14:08
Το avatar του χρήστη maria1983
maria1983 Ο χρήστης maria1983 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 16-11-2009
Περιοχή: χολαργός
Μηνύματα: 309
Προεπιλογή εγώ συνεχίζω...

Λοιπόν, το ψάρι σήμερα τελειώνει την 4ήμερη θεραπεία με furan2. Αισθητή βελτίωση δεν υπάρχει, απλά έχει σταθεροποιηθεί. Η εικόνα που έχει την τελευταία βδομάδα είναι η εξής: Πολλές ώρες ληθάργου (κάτω στην άμμο ή πάνω από το φίλτρο), απώλεια χρωμάτων στις άκρες του ραχιαίου και του ουραίου πτερυγίου και μακριά, πολύ λεπτά, τελείως διαφανή κόπρανα (με τα χίλια ζόρια φαίνονται). Παρόλαυτά, παρουσιάζει φάσεις κανονικής κίνησης και πολύ έντονο ενδιαφέρον για φαγητό (μόλις δει φαΐ τρέχει σαν τρελός και τρώει κανονικά).
Στο κουτί του furan2 λέει ότι η θεραπεία επαναλαμβάνεται αν χρειάζεται, επειδή όμως είναι ισχυρό φάρμακο φοβάμαι μην τον ξεκάνω τον κακομοίρη...Επείσης δεν ξέρω αν η σταθεροποίηση οφείλεται στο φάρμακο ή είναι τυχαία...Από την άλλη πλευρά αν όντως οφείλεται στο φάρμακο κι εγώ το σταματήσω πριν γίνει καλά το ψάρι μετά δεν υπάρχει καμμία ελπίδα να γλιτώσει (θα αναπτυχθούν ανθεκτικά στελέχη των βακτηρίων και δεν θα τα πιάνει τίποτα).
Εμπειρικά αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι (ή αν γνωρίζει κάτι επιπλέον που μπορώ να το λάβω υπόψη μου)...όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν είναι να πεις ότι το ψαράκι τα φτυσε από τη μια μέρα στην άλλη, είναι πάνω από 10 μέρες κι όμως αντέχει ο καημενούλης!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01515 seconds with 10 queries