Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #34  
Παλιά 09-04-10, 19:57
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-12-2009
Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Μηνύματα: 3.997
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kokos125 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω εχω εναν jager 150w σε 260 λιτρα και δουλευει ρελαντι....Μαλλον δεν ειναι καλιμπραρισμενος ο θερμοστατης σου φιλε.

Φίλε μου τι να σου πω. Τον είχα καλιμπράρει κανονικά και δεν ήταν το ζήτημα ότι μου το πήγαινε σε άλλη θερμοκρασία από τη ρυθμισμένη. Αν δεις τι λέω πήγαινε μέχρι μία θερμοκρασία και δεν μπορούσε να πάει παραπάνω. Δούλευε όλη μέρα στο φουλ χωρίς να κλείνει ποτέ και ήταν σταθερή η θερμοκρασία, που σημαίνει ή ότι δεν έφτανε για τα λίτρα μου (ήταν για τα διπλά) ή ότι είχε πρόβλημα και από τη στιγμή που δεν τον έστειλε πίσω η αντιπροσωπεία όπως μου είχαν πει αν έβλεπαν ότι δούλευε κανονικά πιστεύω ότι δε δούλευε σωστά. Αλλά αυτό δεν με νοιάζει γιατί έχω έναν κατοστάρη Jager (όχι Eheim-Jager) και όλα δουλεύουν κανονικά. Πάει αυτό το πρόβλημα ήταν πριν μήνες!


Αυτό που με νοιάζει είναι αν αρκεί μια ολική αλλαγή νερού τώρα που χάνω τη χελώνα από βακτηριακή λοίμωξη του αναπνευστικού για να βάλω άλλη. Μην την αρρωστήσω με το που τη βάλω. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν είναι κάτι το μεταδοτικό.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από marin0s Εμφάνιση μηνυμάτων
Ψάχνεις τον λόγο και τις αιτίες που πέθανε το χελωνάκι γιανα μην απαναληφθή.

Δυστυχώς δεν πέθανε ακόμα και ταλαιπωρείται ακόμα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ξέρω την πάθησή του, ξέρω τη γιατρειά, αλλά επειδή δεν το είχα στα χέρια μου όταν το έμαθα δεν μπορούσα να την εφαρμόσω. Το χελωνάκι ζούσε σε άριστες συνθήκες και όσους ρώτησα μου είπαν ότι ήταν κάτι τελείως τυχαίο και απρόβλεπτο στην περίπτωσή μου, δεν έκανα κάτι λάθος. Αυτό που είπες για να μην καλύπτεται τελείως το ακούω πρώτη φορά από εσένα και δεν είναι γραμμένο πουθενά. Είναι κάτι που κάνουμε όταν εφαρμόζουμε κάποια θεραπεία για μύκητες, από όσο έχω διαβάσει. Για αυτό σε ρώτησα ποιος σου το είπε.

Τελικά η αλλαγή νερού είναι αρκετή;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exelix : 09-04-10 στις 19:57 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01483 seconds with 10 queries