Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 08-04-10, 19:26
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 09-12-2009
Περιοχή: Αργολίδα
Μηνύματα: 538
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην alex
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις λιγη αμμωνια αλλα αν εχεις να αλλαξεις το νερο πολυ καιρο ειναι δικαιολογημενο,με 8 γκαπυ και αστρωτο φιλτρο η αμμωνια θα ηταν πολυ παραπανω αλλα προφανως εκανε δουλεια το μπολι απο τον πετσοπα και τα "καμικαζι" χρυσοψαρα.
Φροντισε η αμμωνια σου να ειναι 0.
Αλλαγες νερου να κανεις μια φορα την εβδομαδα 30%.
Ο πληθυσμος των γκαπυ σου ειναι μια χαρα,φροντισε ομως τα ενηλικα σου να μην ξεπερνανε τα 10,οσα περισσευουν τα χαριζεις.
Το φιλτρο σου ειναι ισχυρο αλλα οκ,σπαει την "ενταση" το σπρευ μπαρ.
Τα γκαπυ σου αν ηταν ηδη εγκυος μπορει να σου γεννησουν και σημερα,αλλα και αν δεν ηταν το αργοτερο σε 30-40 μερρες θα δεις γεννα.
Οσο για τα χρυσοψαρα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα δωσεις πισω στο μαγαζι που τα πηρες διοτι και τα 2 μαζι θελουν ενυδρειο πανω απο 100 λιτρα.
Το στησιμο σου για αρχαριος ειναι πολυ καλο,αλλα μια και ξεκινησες με ζωντανα φυτα βγαλε αυτο το ξυλο "αραχνη" και βαλε μια ριζα για ενυδρεια η μια ομορφη φυσικη πετρα.
μαλλον κατι εχασα αλλα δεν ειδα πουθενα να γραφει οτι εχει κανει τεστ αμμωνιας, ισως επειδη εχουνε κλουβιασει τα ματια μου απτον πολυ υπολογιστη σημερα...βοηθατε
τα γκαπυ οταν ωριμασουν σεξουαλικα δηλαδη σε περιπου 4 μηνες απο τη γεννηση τους θα σου γεννανε περιπου καθε 25 με 30 μερες
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01462 seconds with 10 queries