Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 02-04-10, 02:56
Το avatar του χρήστη yannakis
yannakis Ο χρήστης yannakis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 31-10-2009
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 595
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
με αυτο το συνοδευτικο φυλλαδιο το μαγαζι χαριζε καποτε αυτους τους μονομαχους. και τα παιδακια τους επαιρναν ολο χαρα. χαρα που λιγες μερες μετα γινοταν κλαμα γιατι ενω επρατταν οσα προετρεπε το φυλλαδιο οι μονομαχοι πεθαιναν.
αναμεσα στα παιδακια...παιδακι κι εγω (εδω γελαμε) πηρα εναν. δεν ειναι τα 3 ευρω που θα εδινα. σκεφτηκα πως ετσι ισως σωσω εστω και ενα...ποιος θα ειναι ο τυχερος?? νατος!! ενας ωραιος μπλε crwontail μου ετυχε. τελικα ηταν οντως τυχερος. εζησε στην Αλεξανδρουπολη αρκετους μηνες σε ενα φυτεμενο κυβο 30 λιτρων...εγινε τηλεοπτικος αστερας εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F0%EF%EC%F0%E7 (ποστ 39)
επειτα μετακομισε στην Αθηνα και αποσο ξερω απο την τελευταια παρουσιαση...πανω απο ενα χρονο μετα συνεχιζει τη ζωαρα του σε ενα καταδικο του ενυδρειο!!
ετσι και καλυτερες θα πρεπει να ειναι οι ιστοριες των μονομαχων. και οχι "εζησε μερικες μερες νωθρος ..μονο για να φαει κινουνταν...και μια μερα "ξαφνικα" πεθανε στη γυαλα του 0,5 λιτρου"...
αληθεια??ετσι ξεκινησε η ιστορια του κυριου??χεχε,χαιρομαι!ναι μια χαρα ειναι,ζει και βασιλευει...μετα την προσθηκη και του λιπασματος τα φυτα εχουν παρει για τα καλα και ολι περναει μεσα απο φυλωσιες και τρυπες...ψαρισια ζωη
__________________




Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01447 seconds with 10 queries