Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-03-10, 23:48
estilo Ο χρήστης estilo δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ευοσμος θεσ/νικη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akiriazides Εμφάνιση μηνυμάτων
Συντήρηση στο ενυδρείο
PH: 6-7.5 (Ιδανικά: 6.8 )
KH: <7°dKH
GH: 2-29°dGH (Ιδανικά: 10-14°dGH)
Θερμοκρασία: 22-26°C (Ιδανικά: 24°C)
Λίτρα: 7500 λίτρα το λιγότερο

οταν πεθανε το πρωτο εκανες αλλαγη νερου μετα?
τα ψαρια σου τα εχεις αναγκασει με το μικρο σου ενυδρειο σε "νανισμο" το οποιο εχει επιβαρυνει το ψαρι!
αν υπηρχε και το αστρωτο ενυδρειο παλι καλα που καταφερε και το ενα να ζησει.
αλλαγη 30% με αντιχλωριο ανα 3 μερες και το φαρμακο μια φορα την ημερα για τις υπολοιπες
ναι εκανα αλλαγη αλλα ολο το νερο
ηξερα οτι τα ψαρια μου ηθελαν αρκετο χωρο αλλα 7500 λιτρα το λιγοτεροι δεν το γνωριζα
το ενυδρειο μου οχι αστρωτο ειναι οπως ειπα και πριν στην ουσια και με αυτα που εκανα ως τωρα ειναι απλα μια γυαλα με νερο.ουτε για στρωσιμο ακουσα ποτε ουτε για οτιδηποτε αλλο και φαντασου οτι ειναι 8 ετων αυτο που ζει και κανα 6μηνο μικροτερο ηταν αυτο που εφυγε
για το φαρμακο που λες μια φορα την ημερα εννοεις το συνδυασμο που εκανα ηδη??
-------------------------
χαιρομαι που τοσοι πολλοι φιλοι ειστε συνδεδεδεμενοι.το καρχαριακι μου ειναι καλυτερα νομιζω.το μονο κακο ειναι πως ειναι αρκετα θολα τα ματακια του.σε λιγο θα γραψω τις τιμες απο τις μετρησεις που εκανα και περιμενω συμβουλες
μολις συμπληρωσα επανω στη φορμα τις τιμες.τωρα περιμενω να μου πειτε διορθωτικες κινησεις.α και να προσθεσω πως χτες εκανα αλλαγη νερου σε ολο το ενυδρειο αν αυτο παιζει καποιο ρολο στις μετρησεις...
χαιρομαι που τοσοι πολλοι φιλοι ειστε συνδεδεδεμενοι.το καρχαριακι μου ειναι καλυτερα νομιζω.το μονο κακο ειναι πως ειναι αρκετα θολα τα ματακια του.σε λιγο θα γραψω τις τιμες απο τις μετρησεις που εκανα και περιμενω συμβουλες
μολις συμπληρωσα επανω στη φορμα τις τιμες.τωρα περιμενω να μου πειτε διορθωτικες κινησεις.α και να προσθεσω πως χτες εκανα αλλαγη νερου σε ολο το ενυδρειο αν αυτο παιζει καποιο ρολο στις μετρησεις...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη estilo : 29-03-10 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01625 seconds with 10 queries