Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #22  
Παλιά 29-03-10, 16:28
estilo Ο χρήστης estilo δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 29-03-2010
Περιοχή: ευοσμος θεσ/νικη
Μηνύματα: 30
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από drbig Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ποσοστό είναι ανάλογα με την ιχθυοφόρτιση. Σαν γενικός κανόνας 20-30% του νερου την εβδομάδα είναι καλά. Τα τεστ τώρα... εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τα εξής. Υγρά τεστ για αμμωνία ΝΗ3 και νιτρικά ΝΟ3 και στικς για τις υπόλοιπες μετρήσεις. Για αρχή θα σου φτάσουν. Λίγο αργότερα (αν έχεις λεφτά πάρτα απο τώρα) να πάρεις υγρά τεστ για όλες τις μετρήσεις του ενυδρείου. Πωλούνται σε όλα τα μεγάλα πετσοπ, και (ίσως) και στα μικρά.

Απο Αμμωνία και παράγωγά της πρέπει να μετρήσεις ΝΗ3 0, Νιτρώδη ΝΟ2 0, και νιτρικά ΝΟ3 μέχρι 20 βαριά βαριά.
-------------------------
Επίσης πρόσεξε λίγο τη δοσολογία των φαρμάκων που έριξες σαν να μου φάνηκε οτι παραέριξες... αυτο όπως λέει και ο George θα επηρεάσει και την βιολογία του φίλτρου σου.
Το ενυδρείο σου είναι σκέτο νερο με το πανγκάσιους ή εχεις και άλλα μέσα? αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία του ενυδρείου και μία του ψαριού απο κοντά να έχουμε μια καλύτερη εικόνα...
Και δώσε μας και ένα update πως είναι τώρα που μιλάμε το ψάρι.
η δοσολογια ειναι αυτη που μου δωσανε απλα μου ειπανε για μια φορα τη μερα στις οδηγιες ομως γραφει πως αν ειναι δυσκολη κατασταση μπορουμε να τη διπλασιασουμε γι αυτο και εριξα πρωι βραδυ.
δεν εχω τιποτα αλλο μεσα στο ενυδρειο εχω βγαλει και τα διακοσμητικα για να διευκολυνω την κινηση του.αυτη τη στιγμη επειδη ειμαι στη δουλεια δεν μπορω να βαλω φωτο το βραδυ ομως θα προσπαθησω και φωτο να βαλω και βιντεο.απο οτι μαθαινω αυτη τη στιγμη ειναι οπως τον αφησα καλα μεν στο βυθο αλλα οχι πολυ ζωηρος.
-------------------------
πωπω εχω φρικαρει ποσο ασχετη μπορει να ειμαι.αγορασα πριν τα τεστ και το βραδυ θα τα κανω.μ αυτα που εχω διαβασει ως τωρα υποψιαζομαι οτι τα αποτελεσματα θα ειναι απογοητευτικα.λοιπον θα τα παραθεσω και μετα ας βαλει ο θεος το χερι του θα σας πρηξω λιγο(εως πολυ)αλλα ελπιζω να βοηθησετε ολοι και μετα απο λιγο καιρο να παρουσιασω και γω ενα αξιολογο ενυδρειο..(δεκτοι και οι εθελοντες προσωπο με προσωπο απο θεσ/νικη)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη estilo : 29-03-10 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01671 seconds with 10 queries