Γεια σας,
ευτυχως ειχα κανει μαζι με ολα τα τεστ που ειχα αγορασει καλο λογαριασμο και μου τα εδωσε ετσι...

Σιγουρα θα χρειαστω την βοηθεια και τις γνωσεις σας πανω και στο ζητημα των φυτων (chris ετοιμασου κερναω καφε

) αλλα δεν ηθελα να τα εχω ετσι χωρις κατι φυσικο (ευτυχωσ γιατι οι οτοκυκλοι την περισσοτερη μερα σε ενα φυτο κολλανε).
Παντως ευτυχως που βρηκα εσας παιδια γιατι ετσι οπως θα τα εβαζα εγω, λογω αγνοιας τα κακαμοιρα τα ψαρακια θα υπεφεραν (επλιζω τωρα να περνανε ποιο καλα)
Α και με τα νεα ψαρια προχθες εκανα και μια αλλαγη νερου 30% και σημερα εκανα και τα τεστ:
Αμμονια: 0
PH: 7.5
NO2: 0
NO3: 0
KH: 9
GH: 15
Απο οσο καταλαβαινω απο πρεπει να ριξω το PH μισο βαθμο για να ειναι ολα τα ψαρια στα ορια τους αλλα δεν ξερω απο KH GH αν τα παω καλα
Απο φαγητο μου εδωσαν Tetra MinMini για τους τους αρλεκινουσ (ελπιζω να τα λεψ σωστα) και TetraTabinim για οτος και corydoras ποθ ειναι σαν χαπακια και διαλυονται αργα στον βυθο αλλα ολο ταουσ αρλεκινουσ ειδα να κοβουνε βολτες τρυγυρω ενω τα αλλα ουτε που δωσανε σημασια....
Σκεφτομαι για καμια εβδομαδα να τα ταγιζω μια φορα την μερα και μετα να αρχισω κανονικα τι νομιζετε?
Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!!!