Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-02-03, 15:55
sot-zoe Ο χρήστης sot-zoe δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην sot-zoe
Προεπιλογή Πολλαπλό ζευγαρωμα kribensis

Θα σας πω τι αντιμετωπιζω και θα ηθελα να μου πειτε τις εμπειριες σας ή τις γνωσεις σας γυρω απο αυτο το θεμα .
Εχω ενα ζευγαρι kribensis που τα παει παρα πολυ καλα στον εγγαμο βιο . Ξεκινησε με ενα ζευγαρωμα τελη σεπτεμβριου και τα μωρα χαθηκαν στην αλλαγη νερου απο χαμηλη θερμοκρασια , και στην συνεχεια στα μεσα δεκεμβριου ζαυγαρωσαν ξανα . Απο αυτην την γεννα υπαρχουν μεσα στο ενυδρειο περιπου 15 μωρα τα οποια εχουν γινει περιπου 1½ ποντους .
Και ξαφνικα η μαμα kribensis αρχισε να τα κυνηγαει και σε μια εβδομαδα και o μπαμπας και τοτε παρατηρησα οτι ειχαν ξανακανει αυγα ( σημερα τα αυγα πρεπει να ειναι 3 ημερων ) .
Και το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να πιασω τα πρωτα μωρα για τι το ενυδρειο ειναι full planted , και επειδη σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να ξηλωσω το ενυδρειο για να τα πιασω , και βλεποντας αυτο που επαθε η sonia που χαλασε ολη η ισοροπια του ενυδρειου της και αργησε να επανελθει , λεω να τα αφησω ετσι .
Τωρα απο αυτα που εχω διαβασει οι γνωμες ειναι περιπου 2 :
1. Οι γονεις οταν ξαναζευγαρωνουν αντιμετωπιζουν τις πιο παλιες γεννες οπως τα υπολοιπα ψαρια του ενυδρειου , δηλαδη τα απωθουν απο την περιοχη τους , αλα τιποτα παραπανω , δηλαδη φαγωμα .
2. Οι γονεις για να κανουν χωρο για την καινουργια γεννα τρωνε ορισμενα απο την πρωτη .

Θα ηθελα να μου πειτε λοιπον τις εμπειριες εαν εχετε ή τις γνωσεις σας γυρω απο το θεμα .
Να θυμησω εδω οτι το ενυδρειο ειναι full planted και με σταθερες και ισοροπιμενες συνθηκες πανω απο ενα εξαμηνο .

Page generated in 0,01388 seconds with 10 queries