Θέμα: Tι ζωακι ???
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 17-03-10, 16:44
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Μοδ
 
Εγγραφή: 13-01-2006
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μηνύματα: 11.341
Προεπιλογή

Παράθεση:
δεν μου αρεσε το χομπυ των ψαριων....
στην πορεια μου αρεσε... και τωρα που βλεπω και γεννες αυξανεται παραπανω...

οποτε καταλαβες???? πολλοι ειναι ετσι... ας παρω και βλεπω...
ουτε εσυ εισαι ομως ο κανονας....εσενα ετυχε στην πορεια να σου αρεσει...αλλα πολλοι παιρνουν και βλεπουν...και τι βλεπουν?? οτι ο σκυλος θελει και τροφη και χτενισμα και βολτες και μπορει να λερωσει..και....η χελωνα δεν ηξερα οτι τρωει τοσο πολυ και πω πω μεγαλωσε και δεν ειναι πια τοσο χαριτωμενη και λερωνει και πολυ και............. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΖΩΑ!
η "υιοθεσια" καποιων ζωντανων οργανισμων πρεπει να γινεται με μεγαλη υπευθυνοτητα.
οι πολεις μας ειναι γεματες αδεσποτα που καποιοι "τα παιρνουν και βλεπουν"...τα αστικα παρκα αλλα και ποταμια της ελλαδας ειναι γεματα κοκκινομαγουλες χελωνες και να μη μιλησουμε για τα κακοποιημενα-παραμελημενα ζωα που ειναι κλεισμενα σε σπιτια και δε τα βλεπουμε.
φυσικα δε λεω οτι η κοπελα σου θα το κανει αυτο...αλλα η προταση μου ειναι να επιλεξει αυτο που της αρεσει περισσοτερο και οχι αυτο που ειναι πιο ευκολο γιατι μπορει να το βαρεθει.

υ.γ. με βρηκες και σε φαση που προσφερα μεχρι και 1000 ευρω για ενα πτηνο..αρνηθηκαν να μου το πουλησουν γιατι η τιμη του ηταν 2000 ΟΜΩΣ το πουλι ηταν παραμελημενο..ειχε ήδη αρχισει να εκδηλωνει τα υπαρξιακα του...(γιαυτο και το ζητουσα επιμονα αν και δεν μπορουσα να δωσω περισσοτερα χρηματα) ..εβγαζε το φτερωμα του...και πριν λιγες μερες εμαθα οτι πεθανε απο αυτοτραυματισμο (αιμοραγια και πληγες απο το ραμφισμα του πτερωματος του). καταλαβαινεις τι θελω να πω?? οι Αλεξανδρουπολητες ξερουν και σε ποιο πτηνο συγκεκριμενα αναφερομαι...
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 17-03-10 στις 17:57
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01706 seconds with 10 queries