Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #24  
Παλιά 16-03-10, 17:45
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.423
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy Εμφάνιση μηνυμάτων
ευχαριστω ...μια ερωτηση ...θα ηθελα καποιος να μου αναλυσει......... ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ (λεπτα βρασιματος,ξεφλουδισμα κ.α)διοτι βρισκω πληροφοριες αλλα δεν ξερω τι να κανω ..ευχαριστω εκ των προτερων
Λοιπον ακου.. θα βαλεις σε μια κατσαρολα νερο να βραζει, θα ριξεις τις "αποκελυφοποιημενες" γαριδες και θα τις αφησεις να ροδισουν για 8 λεπτα,( οι CRS και οι bee θελουν παραπανω γιατι ειναι σκληρες) σβηνεις με λιγο ουζο και προσθετεις κρεμμυδακι, τον χυμο ντοματας και λιγη φετα αν θες. Το αφηνεις για 10 λεπτα ακομη και σερβιρεις σε βαθυ πιατο ή πιατελα με συνοδεια ουζακι.
Καλη ορεξη !!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01225 seconds with 10 queries