Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-03-10, 01:02
grila Ο χρήστης grila δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

ηταν και αργα οταν εγραψα το post.το ασημενιο placidochromis electra και το καφε copadichromis borleyi σαρκοφαγα ηθελα να πω και οχι ταγκανικανα,υποθετω πως ζευγαρωσαν.το ασημενιο ειχε ψαρακια στο στομα του τα οποια γεννησε και αναρωτιεμαι αν οντως ζευγαρωσε με το καφε ή με ποιο αλλο τελος παντων.διευκρινισα οτι τα ψαρακια που γεννηθηκαν δεν ηταν ζεβρακια,μην τυχον και καποιος νομιζει οτι ειδα ζεβρακια και νομιζα οτι ηταν γεννητουρια του placidochromis.

εκανα αρκετα και προσπαθω ακομα.πχ εδωσα το placidochromis και ενα απ τα μακροστενα ταγκανικα(μου διαφευγει το ονομα).ο πλεκο πηγε σε μικροτερο ενυδρειο μεχρι να βρω καποιον να τον δωσω κι αυτον,αλλα δυστυχως δεν θελουν πολλοι ψαρια.ηδη εχω μια στρατια γεννητουρια ζεβρακια που οπως λεω χαριζω(μεχρι και delivery τα κανω) και εδωσα και τη μια μανα για να σταματησει αυτη η υπερπαραγωγη.οτι μπορω κανω καθοτι δεν προλαβαινω κιολας.σε καθε αλλαγη νερου πλεον βαζω αντιχλωριο,και λογω τον πετρων που εχω βαλει μεσα εχει ανεβει αρκετα και η σκληροτητα.
-------------------------
http://www.malawicichlidhomepage.com...lue_greek.html

αυτοενημερωθηκα τελικα και βαζω και το link μηπως και καποιος στο μελλον εχει την ιδια απορια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grila : 13-03-10 στις 01:02 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01372 seconds with 10 queries