Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-03-10, 23:34
Το avatar του χρήστη λατσε τζενη
λατσε τζενη Ο χρήστης λατσε τζενη δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: δαφνη
Προεπιλογή

Παιδια να σας πω και εγω την εμπιρεια μου με τα μπουκαλια αυτα.πηγα και αγορασα τα σκετηκα ενυδρειο και χαλικι και κτλ...στο τελος μου λεει ο πετσοπας-βακτιρια εχεις;
εγω-λεω οχι, αλλα θα βαλω μπολι οποτε δεν θα χρειαστω
πετσοπασ-πιος στο ειπε μου λεει;
εγω-στο φορουμ που μιλαω με τα παιδια
πετσοπας-α ,καλα αφτοι ολο κολπα ειναι και αμα πιασει το κολπο τους
εγω-δεν ειναι κολπο ,το καλυτερο τροπο για να στρωσεις το ενυδρειο χωρις απολειες ειναι
πετσοπας-και παλι θα σου χρειαστει αν δεν πιασει το μπολι ,βαλτο και αυτο και θα εισαι και σιγουρη,αν δεν το χρησιμοποιης φερτο πησω.
Με ρηξε ημουν και μακρια που θα ετρεχα αν οντως κατι δεν πηγενε καλα με το μπολι ως αρχαρια ιδεα δεν ειχα.δεν ειχα προλαβει να διαβασω ολα τα υπομνηματα εδω μεσα,απο τη χαρα μου που θα επερνα το ενυδρειο παρατησα το διαβασμα για λιγο .το αποτελεσμα το μπουκαλι εμεινε αχρησιμοποιητο και δεν το πηραν πησω γιατι ειχε ξεπερασει τις 2 εβδομαδες που επρεπε να το γυρησω πισω ,πραγμα που δεν μου το αναφεραν καν οταν το αγορασα το μπουκαλι αφτο.το μπουκαλι γραφει:
GR sera βio nitrivec διασπα το αμμωνιο και τον νιτριτη μεσω των ενεργων βακτιριων που περιεχει.Αφερει ακαθαριες δεσμευει αμεσα και με επιτυχια τηνθολουρα και παρεχει περιοχες αποικισης στα ωφελιμα βακτηριδια καθαρισμου.επιτρεπει την προσθηκη ψαριων μολις μετα απο 24 ωρες.
εγω παντος δεν το χρησιμοποιησα ,καλα να ειναι ο Georgorask που πηγαν ολα καλα με το μπολι του
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01391 seconds with 10 queries