Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis
πολυ ομορφο τζενη. βγαλε τις 2 δρακαινες και βαλε περισσοτερα φυτακια να δημιουργεις κρυψωνες. 
θα διαπιστωσεις καλυτερες συμπεριφορες...
|
θα το εκανα Πανο με περισσοτερα φυτα και κρυψονες αλλα το θεμα ειναι πως η μικρη μου που ειναι μολις 7 μηνων τα εχει χασει ηδη τα λιφαλιλι που κρυβονται συνεχεια ,εκει που καθοταν με τις ωρες και τα χαζευε τωρα τα ψαχνει συνεχεια και κλεει αμα δεν τα δει.και ψαχνομαι να βρω ενα τροπο να φαινοντε τα λιφαλιλι,απο την αλλη αυτα δειχνουν ευτυχησμενα κατω απο την ριζα.δεν ρω τη να κανω

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria1983
Τζενάκι εγώ στα πα κι από κοντά, πολύ όμορφο το ενυδρείο σου    ! Το ζεύγος λιφαλίλι δε λέει να μας κάνει την τιμή όμως! Άντε και στο τρακοσάρι  !
|
Οχι τιποτε αλλο, αλλα εχει ομορφηνει πολλυ το αγορι μου... και η λιφαλιλινα δεν παει πησω.. φτου να μην τα ματιασω..αν τους πετηχω σε φοτο θα ειστε τυχεροι .οσο για το τρακοσαρι γιαμμμμμμ.. ψινεται σιγα σιγα

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven
Ομορφια !! η μονη μου ενσταση ειναι στα Congo tetra και τα 180 λιτρα. Οχι οτι δεν γινεται , Ουτε θελω να ειμαι απολυτος, αλλα στα διπλα λιτρα και με μεγαλυτερο κοπαδι, θα ηταν πολυ-πολυ καλυτερα.
Για τις δρακαινες σου τα ειπαν, τα υπολοιπα φυτα εκτος απο τις ανουμπιες ειναι 2 εχινοδωροι και στην δεξια πισω γωνια το ψηλο Egeria densa.
Εχεις ισως σκεφτει να το πας προς βιοτοπικο; αν προσθεσεις πετρες και μερικα ακομη αφρικανικα φυτα εισαι πολυ κοντα στον βιοτοπο των 2 ειδων.
|
δεν ειναι ασκιμη ιδεα ..αφου ειμαι και κοντα γιατι οχι ,θα το προσπαθησω