Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-03-10, 20:42
pavlos2003 Ο χρήστης pavlos2003 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Elliniko-Attikis
Προεπιλογή

Το ξεσκονησα το φορουμ Γιωργο, αλλος δοκιμασε αλάτι, άλλος ειπε οτι το αλατι ανακουφίζει μονο τα συμπτωματα αλλα δεν τα εξαλύφει,άλλος δοκίμασε συσκότιση, άλλος αφαγία, άλλος φυτική τροφή, καμμία μεθοδος όμως δεν ήταν σιγουρη και αποτελεσματική εκτός απο το αντιβιοτικό της σέρα (είδα στον γκούκγλη απο ομοιοπαθούντες) το οποίο τα σκοτώνει όλα (+βιολογία..)
Δεν είμαι βέβαια και σίγουρος για την ασθένεια -υποθετικά το λέω, το σίγουρο είναι οτι το ψάρι έχει πρίξημο στην κοιλιά και ανασηκομένα λέπια, και πρίξιμο κεφάλι-στόμα-μάτια, και πολύ γρήγορη αναπνοή, ατονία στο χρώμα του (είναι σαν ξεθοριασμένο) απομώνωση και δεν τρώει.Μέχρι χτές βράδυ κολυμπούσε κανονικά και μάλιστα ήταν αδύνατο να το πιάσω με τόσες κρυψώνες και φυτά.
Σήμερα δεν ξέρω καν που είναι, επι μία ώρα έψαχνα και δεν το είδα πουθενά και δεν ξέρω αν ψοφήσει ένα άρρωστο ψάρι και μείνει μέσα στο ενυδρείο τι συνέπειες θα έχω ακόμα..
Θα ρίξω απο σήμερα http://www.istellas.gr/aquarium/my_m...s_melafix.html, χωρίς να έχω διαβάσει μέχρι στιγμής κάποια αναφορά οτι χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία για τη συγκεκριμένη θεραπεία, απλά είναι όπως λέει αντιβιοτικό ευρείας χρήσης και ακίνδυνο για τη βιολογία..
Το έχω προμηθευτεί είδη, απλά θα διαβάσω ακόμα καμμια ωρα στο γκούγκλη για την ασθένεια και φάρμακα πριν το χρησιμοποιήσω...
Το θέμα είναι οτι δεν έχω δεί τίποτα σε άλλο ψάρι αλλα ούτε και θέλω να δώ!....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01701 seconds with 10 queries