Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios_ant
οκ κατάλαβα νομίζω. έχω σφουγγάρια και υαλοβάμβακα μόνο και το νέο μακαρόνι που έβαλα.
Έτοιμο βιολογικό φίλτρο ή μπόλι μάλλον δεν μπορώ να βρώ εδώ που είμαι (Χίος). Και απ' ότι κατάλαβα τα ψαράκια μου δύσκολα θα τα καταφέρουν...  Κρίμα και ειδικά με τα γκουράμι είχα δεθεί αν και τα έχω μόλις 1 εβδομάδα.
Για τη συμβατότητα των ψαριών θα ξαναδιαβάσω. Σίγουρα σκέπτομαι να κρατήσω τα γκουράμι. Σίγουρα οι πλεκο θα φύγουν. Σκέπτομαι και για μελανοταινίες... Αλλά για να βάλω πλέον άλλα ψάρια μάλλον θα περιμένω 1 μήνα να δω τι γίνεται, οπότε προλαβαίνω να μελετήσω.
|
Και πάλι, σε συμβουλεύω να διαβάζεις καλύτερα πριν προβαίνεις σε τοποθέτηση καινούριων ψαριών. Oι μελανοτενίες είναι και πάλι "ξένα" ψάρια προς τα γκουράμις γιατί προέρχονται από την Αυστραλία και την Νέα Γουινέα.
Αφού λες ότι σου αρέσουν πολύ τα γκουράμια, θα σε συμβούλευα να ψάξεις αρκετά την οικογένεια αναβαντίδες, όπου θα βρεις διάφορα είδη, μικρά και μεγάλα με διαφορετικά χρώματα, συμπεριφορές και γενικές πληροφορίες. Το ενυδρείο σου είναι μεγάλο και ότι πρέπει για έναν τέτοιο κήπο....