Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-03-10, 15:45
drbig Ο χρήστης drbig δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ
Προεπιλογή

Εγω μόνο θέλω να σου πώ σχετικά με το Project σου το εξής... τα eheim, εκτος οτι τα βρίσκεις φτηνα (sto petcumulus Πχ) έχουν και 3 χρόνια εγγύηση... στην πράξη αποδεινύεται οτι τα eheim είναι "αθανατα" και δοκιμασμένα... αν πχ πάρεις το 2215 εχει 73 ευρώ.

εγω θα σου βάλω μίνιμουμ 20 ευρώ για τον κάδο και τα παρελκόμενα του και το κόστος θα αυξηθεί αν βάλεις βανάκια, σωλήνες κτλ, και τουλάχιστον 21 ευρώ για μια ισάξια αντλία που είναι και η καρδιά του συστήματός σου....
θα έχεις φτάσει στο 70-80% του κόστους... αλλά: με τον προσωπικο σου χρόνο στο συν, και την δεδομένη αστάθεια του συστήματος, που θα θέλει σίγουρα δοκιμή, μπορει να έχει διαροές, σκασίματα κτλ... το μόνο για το οποίο θα έχεις εγγύηση θα είναι η αντλία...

Εγώ προσωπικά θα το δοκίμαζα και καποια στιγμη (μάλλον σαν συνταξιούχος) θα το επιχειρήσω, μόνο όμως σαν project και εφόσον έχω μια λύση ήδη... Απλα για το χόμπυ μου δηλαδή... Σαν πρώτη λύση δεν θα στο πρότεινα.. για τον μόνο λόγο ότι το φίλτρο είναι η καρδιά του ενυδρείου σου.. Βέβαια υπάρχει και η δοκιμασμένη DIY λυση που λέγεται sump! που είναι το φίλτρο σου σε τετράγωνο και ανοιχτό!

Αν παρ' ολα αυτά το δοκιμάσεις, ενημέρωνέ μας, ειναι όμορφο να βλέπουμε ως που μπορουμε να φτάσουμε!.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01361 seconds with 10 queries