Επειδή η συντριπτική πλεοψηφία των maylandia που εισάγονται είναι τα (metriaclima) grashakei (εκτός zebra) τα οποία τυγχάνει να τα έχω ζήσει.... μιλάμε για αρκετά μεγάλο ψάρι που ακόμα και τα 300 λίτρα τους μοιάζουν λίγα.
Αν προσέξεις προσεκτικά τον χαρακτήρα και την κινητικότητα τους θα καταλάβεις ότι πραγματικά καταδικάζεις το εν λόγω ψάρι στο ενυδρειάκι που έχεις. Είναι δε δεδομένο ότι θα σου προκαλέσει προβλήματα στη συνύπαρξη με τα άλλα "ξένα" ψάρια που ήδη έχεις μαζί του. Όπως και να έχει, είναι το πρώτο ψάρι που πρέπει να φύγει.
Δεν θέλω να επισημάνω περεταίρω και την χημεία του νερού που θα παρέχεις στα ψαράκια σου γιατί είναι καλύτερα να διαβάσεις αρκετά πράγματα. Κατά τα άλλα, ακολούθησε τις πληροφορίες και τα λινκς που έχουν επισημάνει ή παραπέμψει οι πιο πάνω φίλοι.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...
|