Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-02-10, 17:03
Μανος Θες Ο χρήστης Μανος Θες δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή !!!!

Μετά από όοοοολο αυτό το ποστ με τις αναλυτικές περιγραφές και ερωτήσεις,η μοναδική απάντηση που πήρα μέχρι στιγμής είναι μία πρόταση αν διατίθεμαι να αγοράσω φίλτρο αντίστρωφης όσμωσης??!!
!

Όπως και να έχει,η απάντηση περί φίλτρου είναι όχι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για λόγους όπως:
1)η φίλτρανση νερού με αντίστρωφη όσμωση είναι εξειδικευμένη και εγώ είμαι άπειρος και νέος στο είδος. Προτιμώ λιγότερο εξεζητημένα-ακριβά πράγματα τουλάχιστον μέχρι να κλείσω χρόνο στο άθλημα
2)είμαι ερασιτέχνης και θέλω να παραμείνω, λόγο εργασίας έχω ελάχιστο προσωπικό χρόνο
3)και τρίτο και βασικότερο.
Καταλαβαίνω,ζηλεύω και χαίρομαι το πάθος των χομπιστών.
Δυστηχώς όμως εγώ-όπως και το 99% των αρχάριων που γράφουν στο GAB στο τομέα αρχάριοι- είμαι νέος στο είδος.Ήδη έχω ξοδέψει αρκετό χρόνο,ενέργεια και χρήμα,τα οποία δε μετανιώνω. Για να αγαπήσεις όμως κάτι υγιεινά δεν πρέπει να ζορίζεσαι για αυτό.Πολλοί από εμάς που γράφουμε στους αρχάριους είμαστε άνθρωποι που μας έφεραν ένα ενυδρείο δώρο και ασχολούμαστε με το ενυδρείο μας με σκοπό να έχουμε ότι καλυτερο δυνατόνμε συγκεκριμένο badget.
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Παρακαλώ αν είναι δυνατόν απαντήστε στα ερωτήματα μου και ας μην κάνουμε τη συζήτηση θέμα για φίλτρα αντίστρωφης όσμωσης κάτι που είναι εκτός θέματος
-------------------------
Τα σαλιγκάρια από τη στιγμή που βγαίνουν από το νερό και έχω ανοιχτό ενυδρείο δεν μπορώ να τα αξιοποιήσω δυστηχώς. Για να μαλακώσω το νερό δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από Α/Ο?
Πίστευα ότι με μπαφερ θα ήμουν εντάξει..
Τα CPD ποιό είδος είναι σε πλήρη ονομασία για να τα ψάξω?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μανος Θες : 04-02-10 στις 17:03 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01423 seconds with 10 queries