Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 06-01-03, 20:59
pavloukos Ο χρήστης pavloukos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 27-12-2002
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ
Μηνύματα: 354
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην pavloukos
Προεπιλογή

Λοιπόν, πείτε με παπατρέχα, πείτε με ανυπόμονο αλλά δεν μπορούσα να έχω ολόκληρο ενυδρείο σπίτι και να κάθεται άδειο σε μια γωνιά!!!
Αφού έπλυνα, στράγγισα το χαλίκι και το έστρωσα, του έκανα κάποιες διακυμάνσεις μέσα στο στρώσιμο ... βλακείες λέω τώρα ... έβαλα φίλτρο και θερμοστάτη, πρόσθεσα και aqua safe και φυσικά λειτουργεί χωρίς φυτά, διακοσμητικά και τα τοιαύτα.
Ανατάραξη στην επιφάνεια έχει αρκετή μπορώ να πω και καλύπτει όλη την επιφάνεια ... το φίλτρο έχει μπεί στο δεξί γυαλί του ενυδρείου προς την πίσω μεριά, και ο θερμοστάτης ακριβώς πίσω από το φίλτρο αλλά στο οριζόντιο έρχονται ίσια, επειδή ήθελα ο θερμοστάτης να είναι κοντά τόσο στην οπή από την οποία εκχύνεται το νερό όσο και στις οπές από τις οποίες απορροφάται.
Το νερό είναι από κεντρική παροχή. Το χρώμα του είναι ελαφρά γαλακτώδες αλλά πολύ ελαφρά μιλάμε και από όσο ξέρω αυτό είναι φυσιολογικό λόγω της ύπαρξης κάποιων βακτηριδίων. Υποθέτω σε 1 με 2 μέρες να είναι φυσιολογικό. Λέτε επειδή δεν έβαλα διακοσμητικά και σκοπεύω να βάλω στην πορεία, το στρώσιμο να μην έχει καλά αποτελέσματα λόγω έλλειψης επιφάνειας στην οποία πρέπει να καταλαμβάνουν τα βακτηρίδια; Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01785 seconds with 10 queries