Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 01-02-10, 01:30
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.423
Προεπιλογή

Κανεις δεν γινεται ρεζιλι...τι ειναι αυτα που λετε !! το ξερετε οτι στον IAPLC συμμετεχουν και απλα ενυδρειακια αρχαριων; Το πνευμα του διαγωνισμου για τον περισσοτερο κοσμο ειναι να λαβουν μερος για την χαρα του ανταγωνισμου και να προσπαθουν καθε χρονο να παρουν λιγο καλυτερη θεση.. Και μαλιστα ειναι και λιγο σαν παιχνιδι για μερικους..του στυλ " α, σε περασα φετος, ειμαι Νο 1239 ενω εσυ εισαι στο 1340"
Μην βλεπετε μονο τα κορυφαια 100 οπου εκει παιζεται χοντρο παιχνιδι γιατι εκει ολοι πανε για την 27αδα οπου υπαρχουν χρηματικα επαθλα και δοξα.Ακομα και στους πρωτους 500 να μπει κανεις θεωρειται επιτυχια και τιμη.

Platy και Mιμη, ειστε και οι 2 νεαρα παιδια γεματα ενθουσιασμο. Αν σας αρεσει αυτο και βαλετε στοχο δεν υπαρχει κατι που να μην μπορειτε να το επιτυχετε.
Εχετε στην διαθεση σας 4 μηνες να βελτιωσετε τα ενυδρεια σας μεχρι την φωτογραφιση.Μεσα σε αυτους τους μηνες μπορουν να γινουν θαυματα, φτανει να εχετε ενα πλανο και εναν στοχο. Και αν το συνεχισετε θα δειτε οτι αποκτα κανεις κινητρο για να γινεται καλυτερος χρονο με το χρονο.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01417 seconds with 10 queries