Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 30-01-10, 20:01
kalaxan Ο χρήστης kalaxan δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 28-09-2009
Περιοχή: Περαία-Θεσσαλονίκης
Μηνύματα: 370
Προεπιλογή Tι αλγοφάγα μπορώ να βάλω?

Ξεκίνησα εδώ και 3 βδομάδες ένα (χωρίς καπάκι) 100χ30χ40 (120λτ μικτά) φυτεμένο (και με cuba που παει σχετικά καλά) με μια red moor ρίζα και πέτρες
Έβαλα μεσα στη βδομάδα για αρχή κάποια γκαπάκια
Φυσικά δεν πάω για Α/Ο

Επειδή έχω άλγη και θα ήθελα να την αντιμετωπίσω μελλοντικά αφού ωριμάσει ο βυθός με κάποιο ψαράκι-ασπόνδυλο θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τις παρακάτω προτάσεις..
Να ξεκαθαρίσω πως όλα τα παρακάτω μου αρέσουν πολύ πέρα από τη δουλειά που θα κάνουν στο ενυδρείο και δε δεν τα βλέπω μόνο ως καθαριστές.. απλά θελω να μου πειτε πια δεν μπορώ να βάλω στα σίγουρα και για ποιους λόγους..


οτοκυκλοι
: Μέσα στη σελίδα που παραθέτω λέει οτι ναι είναι πολύ ευαίσθητα στην ποιότητα νερού και στις αλλαγές αλλά ""Οι πιο πολλοί τα κρατούν σε ενυδρεία με νερό από το δίκτυο, χωρίς πρόβλημα αφού και στην φύση τα συναντάμε σε διαφορετικά νερά και κατά εποχές το νερό αλλάζει ιδιότητες λόγω καιρικών συνθηκών.""Κατα τα άλλα λέει πως δεν πειράζουν γόνο-γαρίδες..

ανγκιστρους : Μεσα στη σελιδα λέει πως ""Το ΡΗ μπορεί να είναι 6 έως 7,8 και η γενική σκληρότητα δεν παίζει κανένα σοβαρό ρόλο αφού και σκληρότητα 30 °dGH δεν του δημιουργεί κανένα πρόβλημα""και ""Το αρσενικό μπορεί να φτάσει μέχρι 15 cm ενώ το θηλυκό μένει μικρότερο."" Τα ψάρι αυτά θα πειράζουν τους οτόκυκλους τις γαρίδες ή τα νεογένητα γκάπυ?Θα ενοχλούν την cuba?

Αmano: Θα ενοχλούν την cuba?

Red cherry: Τρώνε καθόλου άλγη?

Αpple snails : Θα τα ψάχνω στο πάτωμα? Θα ψάχνω την cuba στην επιφάνεια?
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02301 seconds with 10 queries