Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-01-10, 18:23
Το avatar του χρήστη Kostas G.
Kostas G. Ο χρήστης Kostas G. δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator

Περιοχή: Γλυφάδα
Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου Κώστα!!!
Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο πολύ

Απλά το κάνω όσο πιο foolproof γίνεται για να τρέχει χωρίς προβλήματα και χωρίς τη δική μου επέμβαση...

Οι φωτό δεν είναι πρόσφατες οπότε το κλάδεμα έχει ήδη γινει πάνω από τα καπάκια...Τώρα όμως θέλει αραίωμα μέσα στο νερό το Hydrocotyle leucocephala καθώς κόβει σχεδόν όλο το φως...

Γέννα πρέπει να είχα καθώς είδα από ένα μωρό pleco 1,5εκ. μια νύχτα που πήγα να ταίσω και 2 νύχτες μετά ξαναείδα ένα λίγο μικρότερο.Δυστυχώς καμμία από τις 2 φορές δεν είχα την καμερα μαζί και τα μωρά έφευγαν από το τζάμι που τα έβλεπα αφού τα κοιτούσα λίγο...Έπειτα από αυτό δεν ξαναείδα μωρά οπότε δεν ξέρω τι έγινε. Χωρίς καμμιά φωτό και χωρίς να τα έχω δεί και εγώ καλά με το φώς της ημέρας για να ξέρω ποιό είδος είναι δεν μπορώ να ισχυριστώ κάτι επίσημα αλλά τουλάχιστον ξέρω εγώ πως κάτι έγινε Τα μωρά μπορεί να ήταν είτε Hemiancistrus subviridis είτε Baryancistrus demantoides καθώς είναι τα μόνο είδη από τα οποία που έχω πάνω από 1 άτομο Οπότε ότι και αν ήταν,ήταν άκρως ενδιαφέρον και προσπαθώ να το ξαναπετύχω αυτήν την περίοδο...Τους κάνω προσομοίωση εποχής ξηρασίας λίγες μέρες τώρα και 2 εβδομάδες μετά που θα την φτάσω στο απώγειό της,θα πέσουν οι αλλαγές νερού με πιο κρύο και πολύ μαλακό νερό...Πιστεύω πως θα το επαναλάβω και ελπίζω με αποδείξεις αυτή τη φορά!

Συνεχίζοντας με το update,εδώ βλέπετε το μέρος που τοποθετούνται οι παραπάνω κατασκευες...Η άσπρη γωνια είναι της αποχέτευσης και η μαύρη γωνία που είναι βιδωμένη στο sump είναι για την υπερχείληση του sump...

Μερικές φωτό από το υπόλοιπο χώρο του ντουλαπιού...όπως βλέπετε όλα είναι πολύ στριμωγμένα και πρόκειται να στριμωχθουν ακόμα περισσότερο!

Page generated in 0,01551 seconds with 10 queries