Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-01-10, 00:34
Το avatar του χρήστη mariatito
mariatito Ο χρήστης mariatito δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Heraklion Crete GREECE
Προεπιλογή

Ευχαριστώ παιδιά!
Όσο για το σκυλάκι, έχω δυσάρεστα, αλλά και ευχάριστα νέα, και θα σας τα πω λίγο περιληπτικά, γιατί είναι πολλά.
Το σκυλάκι το υιοθέτησα με υπεύθυνη σήλωση, του έβαλα και μικροτσιπ, όλα καλά, τέλοιο, πανέξυπνο, υπάκουο, καλόχαρο και γενικά όλα τα καλά του κόσμου, αλλά...
ΑΛΛΑ τελικά προέκυψε ΑΛΛΕΡΓΙΑ...
Από την τρίτη μέρα που το είχα (μέσα στο σπίτι εννοείται) είχα συμπτώματα άσθματος (έχω και στον ανθό της ελιάς και ξέρω πως είναι) έκανα εξετάσεις, κι έτσι κατόπιν εντολής γιατρού, έπρεπε να το δώσω.
Τελικά το υιοθέτησε μια υπέροχη κυρία από Χανιά, μιλάμε καθημερινά στο facebook αλλά και τηλεφωνικά, και γενικά έχουμε γίνει φίλες, οπότε, εγώ είμαι η "θεία της Ζουζούς"! Η Ζουζού περνάει καταπληκτικά, ζει ΜΕΣΑ στο σπίτι, έχει αυλή, κήπο και άλλα σκυλιά για παιχνίδι, και γενικά περνάει ζωή και κότα! Μόλις ανοιξει ο καιρός, θα τους επισκεπτούμε στα Χανια. Η σκυλίτσα έγινε Ζουζού, (έτσι της άρεσε της "μαμάς" της να τη λέει, οπότε μόλις αποκτήσω με το καλό σκυλάκι ξανά, θα το ονομάσω Ζιζέλ, που είναι τέλοιο όνομα για θυληκό σκυλάκι.
Ξεκινάω ανοσοθεραπεία με εμβολιασμούς στον αλεργιολόγο την Δευτέρα. Στους 3 μήνες θα έχω αντισώματα, αλλά πλήρης ίαση στα 2 με 3 χρόνια.
Ο γιατρός μου είπε οτι μετά από 6 μήνες, θα είμαι σε θέση να έχω σκυλάκι, αλλά να βρω κάποιο να μη μαδάει και να μη μυρίζει πολύ (υπάρχουν μερικές τέτοιες ράτσες) αν και η ιστορία δείχνει οτι η ανοσοθεραπεία έχει σύντομα και καλά αποτελέσματα.

Page generated in 0,01454 seconds with 10 queries