Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-01-10, 18:34
mentor50 Ο χρήστης mentor50 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νιγριτα Σερρων
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Σίγουρα είναι "παγίδα", και είμαι σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είχαν στρώση χωρίς να ρίξουμε αμωνία.
Πάντα υγρά τεστ, και πριν μπει ψάρι έκανα επιβεβαίωση και με τα δικά μου τεστ.
Νομίζω ότι έχεις καταλάβει ότι δεν κάνω του κεφαλιού μου, και δεν πειραματίζομαι σε βάρος των ψαριών.Απλά αφού δεν είχε ψάρια μέσα δεν ειχαμε τίποτα να χάσουμε.
Ο λόγος που το ανάφερα έιναι για να απαντήσω στο ερώτημα σου και αφού ο φίλος έχει πληρώσει τα βακτήρια,και ΑΝ δεν βρει μπόλι, ίσως τον βοηθούσε.
Φιλε μου ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες σου.Και στα δικα μου δεν ελεγε τιποτα για Αμμωνια.Ψαρια δεν βαζω φυσικα αλλα θα προσπαθησω να το στρωσω με τροφη και με το ξεπλημα του φιλτρου ενος μικρου ενυδρειου που εχω με χρυσοψαρα(55λιτρα)
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask Εμφάνιση μηνυμάτων
Βαλε μια αγγελια - ποτε δε ξερεις!!
Με αμμωνια .. την εκανες τη δουλεια σου!! Αν το συνεχισεις ετσι το στρωσιμο ... γραψε τα αποτελεσματα και τον χρονο που εκανε να στρωθει το ενυδρειο σου .. να δουμε τι κανουν ... αυτες οι αμπουλες!!
Ειμαι αποφασισμενος να περιμενω οσο χρειαστει.Θα πλυνω μεσα το σφουγκαρι απο ενα ενυδρειο με χρυσοψαρα(55)λιτρα και θα ριχνω τροφη.Τιποτα αλλο και οσο παει
Ευχαριστω για ολα οσα μου ειπες.
Νοιωθω οτι δεν ειμαι μονος και δεν χρειαζεται να πειραματιζομαι θετοντας σε κινδυνο την ΖΩΗ των ψαριων.
Και παλι ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mentor50 : 15-01-10 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01696 seconds with 10 queries