Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 21-12-02, 14:15
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: Κορυδαλλός
Μηνύματα: 3.496
Προεπιλογή

Οι διαφορετικές συνθήκες νερού μπορεί να παίζουν αυτόν τον καθοριστικό ρόλο. Θα μου πεις ότι κάνεις μετρήσεις και είναι σχεδόν όμοιες και στα δύο ενυδρεία αλλά αυτό το σχεδον είναι που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά σε νεογέννητα ψάρια που έχουν ταχύτατη ανάπτυξη.

Επίσης λες ότι στο μικρό ενυδρείο (που δεν ανέφερες πόσο μικρό είναι) υπάρχουν μόνο νεογέννητα και τέσσερα ψάρια 60 ημερών ενώ στο σαραντάρι υπάρχουν μικρά μαζί με δύο ενήλικα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί, πρώτων, τα ψάρια που είναι στο μικρό ενυδρείο δεν νιώθουν καμία απολύτως απειλή από μεγαλύτερα ψάρια που σημαίνει ότι κινούνται άφοβα και ελεύθερα στο ενυδρείο σε αντίθεση με αυτά που είναι στο σαραντάρι και, δεύτερον, όταν ταϊζεις τα ψάρια στο μικρό ενυδρείο, δεν υπάρχει ανταγωνισμός από τα ενήλικα ψάρια. Δηλαδή όσο φαϊ βάζεις στο μικρό ενυδρείο, το τρώνε μόνο τα μικρά ψάρια ενώ στο μεγάλο ενυδρείο, την μερίδα του λέοντος την τρώνε τα ενήλικα.

Επίσης δεν μας είπες κάθε πότε κάνεις αλλαγές νερού στα δύο ενυδρεία, πως είναι διαμορφωμένος ο χώρος κάθε ενυδρείου (full planted κ.ο.κ), μετρήσεις, θερμοκρασίες/θερμοστάτες υπάρχουν , φίλτρα πόσα μικρά γέννησε η θηλυκιά στο μικρό ενυδρείο κλπ.
__________________
Πέταλο
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01456 seconds with 10 queries